Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiona7403

komentarze na naszej klasie buahahahha

Polecane posty

Gość rozbawiona7403

biedna dziewczyna, chyba ma jakiegos wroga bo ktos jej pisze: fajny ryj, kupiłaś go na ruskim bazarze z bronią chemiczną? A co to k....ma byc jak kaczka .Ciekawe jak ona zarabia chyba dupa z okazji tych ŚWIĄT życze ci wszystkiego najgorszego, częstych kąpieli w rodzinnym gronie a ponadto żeby ci łechtaczkę do odkurzacza wessało żeby w końcu przestał mylić nocnik z talerzem, takiego garba że sznurówki bêdziesz wiązać na stojąco a ponadto żebyś w koñcu zdała do tej 4 klasy ty zrzucie. Jeszcze troche to bedziesz dodawac nagie zdjecia , no ale co to dla ciebie pewnie normalka fakt, dziewczyna wyglada jakby spala w solarium i mysle ze jest to typowa dziewucha z dyskoteki. a zyczenia mnie rozwalily:D

Gość amandda
no to daj linka

Gość samotna.dzisiaj.dziewczyna.22
dobrez tym bazarem i garbem ;-D

Gość herbatkazielonaa...
tacy wyśmiewani ludzie oppełniają samobojstwa. z czego Ty sie smiejesz.? patologia

Gość pewnie to ty
dodajesz jij taki komentarze i szukasz poklasku. zalosne

Gość napewno
straszny pasztet z ciebie i chcesz sie poczuc lepiej osmieszajac kogos innego

Gość mala..........
cos ci nie poszlo...he he...ofiara losu jestes ty!!!

Gość rozbawiona7403
ludzie to nie ja napisalam te komentarze:D serfowalam po naszej klasie i przypadkiem natrafilam na dziewczyne. acha i ona nie wyglada raczej na dziewczyne, ktora by miala z tego powodu popelnic samobojstwo:O i nie podam linka, bo to jest zabronione a ja przestrzegam regulaminu kafe:P

....nie no nie powiem ze czasem patrzac na niektore zdjecia mysle.....co za idiotka......ale komentarzy tego typu nie daje....BO po co...Ktos inny da:P:P

Gość rozbawiona7403
a jednak niektorzy ludzie potrafia zdobyc sie na szczerosc i napisac co mysla(pomijajac ze w chamski sposob) :)

Ojej....w chamski sposob?? Myslisz ze jestem chamska?? Mysle...ze nie....Bo nie daje na NK zdjec powiedzmy niesmacznych...gdzie kazde dziecko moze je zobaczyc.....dlatego mysle wtedy ze ktos ma nie pokolei w glowie....Nie rozumiem po prostu ludzi pokazujacych sie w calej okazalosci i tyle......

Gość Ale bohaterski czyn