Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierdziuszka żona

JAk wytrzymujecie bekanie i pierdziuchowanie facetów?

Polecane posty

Gość Pierdziuszka żona

oni to robią potęzniej, intensywniej i częściej niż kobiety

niekoniecznie, ja tez lubie sobie czasem dac czadu :D mnie to ogolnie szczegolnie nie przeszkadza :)

Gość akadkakd
nie nawidze tego

Gość ogrzyca.
nieprawda, ja pierdzę dużo częściej niż mój facet :o

Gość ryhres
moj nie pierdzi a beka sporadycznie

Gość dobre to
odpłacam pięknym za nadobne. A jak ja puszczę bąka to ściany żółkną :p

To zalezy od osoby, ale ogolnie od kazdego smierdzi tak samo tylko od niektorych mniej slychac.

Można się przyzwyczaić. :D Najgorzej jak hipoktyci sami patrza na nas, kiedy nam się przydarzy, jakbyśmy niewiadomo jaką krzywde im wyrządziły. :o

Same to spowodowalyscie :) Przeciez zawsze udajecie ze to takie obrzydliwe i Wy to pachniecie i w ogole :)

No wlasnie, tylko od kogo to sie wszystko zaczelo? :)

Gość Rok pełen przygód
Mnie rozwaliła kiedyś dziewczyna na kolejnej już randce między nami. Wiedziałem, że ona jest bezpośrednia (taki zdecydowany typ kobiety, który na każdy temat ma określone zdanie - ale nie zarozumiała). I ważne - to była stewardessa bomba laska :-) Ja unikałem pryknięcia, bo nie na jednej randce z nią bąbelek szykował się do odlotu (najgorzej to było pod tym względem w łóżku - nigdy nie żryj za dużo surowych warzyw w surówce, bo później masz turbo w dupsku :-) ). A ona na tej randce gada, gada i jak pierdnęła, to myślałem że pasemka mi się zrobią od siarki... Powiedziała przepraszam i dalej nawija, jakby nic się nie stało. Dla mnie bomba, ale zdziwienie niesamowite - taka piękna kobieta, silna z charakteru i nic sobie nie robi z dolegliwości postrzeganej jako ujmę. Aaa, i słyszałem to nie tylko ja, bo to było na ulicy w tłumie.

Ceni sie cieni, gdyby tak nie demonizowac problemu to by wszystko bylo ok.

No a co miała zrobić, jak już jej sie wymsknęło? Przeprosiła przecież. Co miała się kajać i godzinę to rozpamiętywać czy może zakończyć znajomość przez fizjologię? No bez przesady. A takie udawanie, że nic nine było właśnie ze wstydu się bierze - ten, kto się nie wstydził, jeszcze by się z tego śmiał....

ale to jest pewien problem - wstrzymywanie sprawia,że nam kobietom się nie chce seksu mamy pachnieć, więc musimy siępowstrzymywać , zeby panowie się nie dziwili,ze z nas takie smierdziuszki jak oni :D

Gość Rok pełen przygód
Ależ nie! Ja wcale nie chciałem by się wstydziła, przeciez nie miała czego. Zaskoczenie wynikało z czego innego. Nigdy nie byłem z kobietą o tak racjonalnym podejściu w kwestii......pierdzioszków. Uroda że EH, zobowiązujący w maniery zawód, do tego reprezentująca gatunek kobiet, które jednak w większości wstydzą się tego. A ja, do tej pory unikałem najmniejszego pryknięcia, by nie spalić cegły, podczas gdy ona tak naturalnie do tego podeszła. Pozytywny szok.

Mój mówi, że trzymac niezdrowo i jedzie na całego - ale na powietrzu albo zwiewa do wc. Ale jak się da wstrzymać, to spoko. Czasami jednak taki bączol z zaskoczenia zaatakuje i co zrobić? Przeciez nikt celowo nie wyciska przy kimś pierdów! Chyba że lubi się chwalic tą umiejętnością.

Gość 12345543217
Mój mi zawsze gada: czym mnie karmisz tym pierdzę. :D

Gość pierdziuszka zona
mój też tak się tłumaczy moją qchnią

Nie ma co się przejmować tymi głośnymi piardami. Gorsze są te ciche... Śmierdzą tak, że wszyscy uciekają..

Gość xKamyk
Ja jak się lizałem z laską, to nagle tak mi się zachciało, że to zrobiłem. Był tak głośny i śmierdzący, że ja chciałem uciekać. A ona powiedziaął podoba mi się i zaczeła robic loda ;)

Gość ggyy
buahaha, jednak nie warto dawać szansy facetom z niższej (hamskiej) półki. kocham księcia on nigdy celowo by nie prd.... bleee przy mnie, zal

Gość ggyy
dawniej pierd... przy kobiecie było racjonalnym powodem aby honorowo strzelić sobie w głowę (był taki przypadek kiedy gościowi wymskęło się to przy oświadczynach kiedy klekał) to byly czasy i kultura i szacunek do damy

"JAk wytrzymujecie bekanie i pierdziuchowanie facetów?" nijak, bo nie robi tego przy mnie (i całe szczęście :P )