Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurydzianka 35

kiedy on mowi nie chce miec dzieci

Polecane posty

Gość kukurydzianka 35

jestesmy malzenstwem juz 10 lat. On nie mowil przed slubem ze nie chce miec dzieci:( corka urodzila sie 6 lat po slubie tylko dlatego ze to ja chcialam miec dziecko i namawialam go a on chyba dla swietego spokoju przystal na to. teraz marze o drugim dziecku a on znowu nie chce o tym slyszec.dlaczego???? zadne rozmowy nie pomagaja a wrecz powoduja ze koncza sie klotnia. myslalam o tym zeby wziac rozwod bo dla mnie zycie z kims kto nie chce planowac dzieci i przyszlosci jest pozbawione sensu. doradzcie mi co robic??? zyc dalej w takim zwiazku?? czy sobie odpuscic?

Gość trudne to
no nie chce facet i namawianie go na siłę nie jest dobrym rozwiązaniem myślę. Powiedz jakim on jest ojcem dla córki? Kocha ją? Czy jest zimny i obojętny? Nie chciał jej. Czy chcesz, żeby ci ustąpił i drugie dziecko nie będzie miało ojca? Bo nie wierzę, że jest czułym i kochającym tatusiem dla córeczki, który ją bierze na ręce tuli i kocha. Przychodzi z pracy i mówi np.- jak ja się stęskniłem za moją małą księżniczką. Zastanów się dobrze. Do macierzyństwa, raczej ojcostwa go nie zmusisz. Chcesz mieć na siłę wymyśloną przez ciebie rodzinę, a on nie. Powiedział ci chociaż dlaczego nie chce? Boi się obowiązków? Nie macie za dużo pieniędzy i musiałby więcej pracować? Czy jest wygodny i nie chce nic zmieniać?