Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponponek

nasze dziewczyny są przeciętne

Polecane posty

Gość ponponek

co tu dużo mówić

Gość pasternak i rzepa
za to mamy juz takie same telewizory... i tostery :D

Gość ponponek
Ja z kolei wyglądam jak pół d*py zza krzaka :classic_cool:

Gość dobra tradycja..
to se znajdzcie inne

Gość papam
ZA TO POLSCY FACECI SĄ BRZYDALAMI HAHA. A MAJĄ WYMAGANIA ODNOŚNIE KOBIET :o HIPOKRYCI :p SAMI WYGLĄDAJĄ JAK 1,5 NIESZCZĘŚCIA A UWAŻAJĄ SIĘ ZA BÓSTWA. 🖐️ W DODATKU W WIĘKSZOŚCI MAJĄ MAŁE PENISY I ZERO INTELIGENCJI ;-) BIDULKI.

Gość ponponek
zwiedziłem pół świata i wiem co mówię

Bezedury gadasz :P Też sie trochę po świecie rozejrzałam i powiem, że całkiem nieźle Polki wypadają.

Gość Pierott
Katherines (kasiunia180@buziaczek.pl) Nikt Was tu nie trzyma Ja bym chciał aby mnie ktoś "potrzymał", najlepiej taka przeciętna polka !

Gość ponponek
chyba nie byliscie w Tajlandii tam to jest na czym oko zawiesić

Gość w tajlandii co druga kobieta t
o mężczyzna (transseksualista) 🖐️

Gwiazdy zagraniczne (faceci) mówią że Polki są najładniejsze, ja się z nimi zgadzam. A Tobie chłopcze jeżeli nie podobają się polskie kobity to jedź za granice do chińczyków.. czekaj przetłumacze Ci: juma buma cing ciang ciong!

Gość polki są ładne to fakt ale
za granicą słyną bardziej z tego że są puszczalskie. w szwajcarii tam gdzie mieszkałem 2 miesiące polka to synonim prostytutki :o

Gość ponponek
nie mówię że złe ale są lepsze np. na wschodzie ciągle na nie patrzę i nie mogę się zdecydować

Gość ponponek
nasze jednak bardziej dbają o siebie

Gość Pierott
Jak to za co za jajco ! e znaczy za nos ;)

Nie wiem kim jesteście(agencja?), ani ile tych dziewczyn macie, ale ja ze swojej jestem zadowolony. Jestem zadowolony tym bardziej, że wy narzekacie, uświadamia mi to moją niezłą sytuację ;]

Gość dexter jackson
najladniejsze sa wloszki

Gość polski facet sie wypowie
jako facet wypowiem sie... PO PIERWSZE... tez troche jezdzilem po swiecie i moze ciagnie kazdego do czegos innego niz sam ma obok, ale patrzac obiektywnie polski sa ladne... a faceci w polsce sa paskudni... gdy tylko pytam zagranicznej kobiety co mysli o polskich facetach kazda mowi, ze sa oblesni... jestem zadbany, bo chce wygladac dobrze... nie to co typowy polak...i czesto slysze za granica... "jestes polakiem?! serio?! to wygladasz lepiej niz reszta bo co widze polaka jest wstretny i zaniedbany"... czesto slysze, ze wygladam jak ciota... ale mam to w d....

Gość krawat
do polski facet......a gdzie ty niby byles ???na zsylce w lagrach???polacy sa oryginali a nie jak wlosi......zmieszani chooj wie z kim,albo grecy.....turasy siedzieli 400 lat i wielce mi przystojni...... polki ladne....tak,tak do 30 tki...a potem wyglada jak jej matka..... fuck....yak!!!.... holender....zmieszany niemiec i anglik...tfu!!!!

Powiem tak, Polki to piekne kobiety. Jestem w Greczynka i mieszkam w Polsce juz 4 lata. Musze przyzanac ze Polki bardzo dbaja o siebie i o stroj i o makijaz i o wszystko. Natomiast 99%, nawet jak sie rozejrzysz na ulicy, ma ten kwasny wyraz twarzy i te jakies spojrzenie co mnie osobiscie odpycha, a jestem kobieta. Ale sliczne to sa! Polscy faceci mi sie wydaja atrakcyjni, ale tak jak juz ktos wspomnial, kazdemu sie podoba to czego nie w swoim kraju.. Wiec jak wyjechalam z Grecji gdzie sa sami opaleni bruneci, i znalazlam sie miedzy blondynami z blekitnymi oczami.. Dostalam szoku i bardzo mi sie spodobali. Co innego z zachowaniem.... Moje zdanie :) Φιλια σε ολους παιδια!!!

''krawat'' nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz i nie znasz dokladnie ich historie...

Gość niech mnie ktos przytuli
=> kaliawm "Φιλια σε ολους παιδια!!!" co to znaczy?