Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naukowiec pok

udowodnione, kobiety lecą na kasę

Polecane posty

Gość modełe
dobre

Gość nie od dzis wiadomo
że kobiety są utrzymankami mężczyzn :o

Gość to często
reguła, ale znam wyjątki

Tak naprawdę to dla facetów liczy się tylko kasa, tylko że kulturowo jest już tak uwarunkowane, że facet utrzymuje kobietę i niektóre kobiety do tej pory nie liczą na swoje możliwości tylko na swojego (przyszłego)męża.

ja bym z tym polemizowala bo teraz kobieta moze miec nawet wieksza pensje niz jej faceti cowtedy on jest na jej utrzymaniu?

jak jest sie w zwiazku to nikt nikogo nie utrzymuje kasa jest wspolna i nie wazne kto ja przyniosl utrzymywac to mozna dziecko

Co za głupi temat. Nie ma tu co udowadniać. Kazdy facet to wie. Tylko cipy udajace facetów tego nie wiedzą i dają się wykorzystywać :O

Gość jednak w 95 procentach nie
ma 😴 szczególnie patrząc po tym forum gdzie średnia to 1500zł , a mniej to na prawdę trudno zarabiać :o

Gość hgkjgkj
Banknot o jakim nominale muszę pokazać lasce żeby zrobiło się jej mokro?

-milunia- (koko2303@interia.eu) ja bym z tym polemizowala bo teraz kobieta moze miec nawet wieksza pensje niz jej faceti cowtedy on jest na jej utrzymaniu? NIe. Ona wydaje swoją pensje na swoje przyjemności i potrzeby, a potem korzysta z jego i jemu juz nie zostaje na przyjemności.

hgkjgkj Banknot o jakim nominale muszę pokazać lasce żeby zrobiło się jej mokro? Chyba miałes na myśli walizkę banknotow?

Gość jednak w 95 procentach nie
musi mu dawać bo inaczej jest zbędna 😴

Gość Zenek_oneone
CYTAT -milunia- : "nikt z was facetow nie slyszal chciales pania to RÓB NA NIĄ" Tak sram jej do ryja ale to chyba normalna sprawa ?

Gość _milunia_
Coś nie mogę się zalogować :( * * * Muszę przyznać, że jako dziwka zarabiam naprawdę dużo. Jestem z tego powodu bardzo zaskoczona, ponieważ mam niewyjściowy ryj. Lubię jak srają mi do ryja i robią z dupy jesień średniowiecza. Papapapapapa :*

kasa sie liczy dla takich robali jak wy moj zarabia 1500euro miesiecznie ze stalej pracy ale sa okresy ze ma owiele wiecej zas moja wyplata przewyzsza jego wyplaty wiec na kase nie lece i mnie nieobchodzi co robi z nia DLA MNIE PIENIADZE SIE NIE LICZA!:)

Gość bogacz bartłomiej
laski lecące na kasę to największe gówno, szkoda tylko że tyczy się to większości kobiet w Polsce