Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobić

Co zrobić,żeby nie być taka idiotką?

Polecane posty

Kręciłam kiedys z pewnym facetem,teraz już od 2 lat ma dziewczyne,ostatnio jak sie spotkaliśmy to potraktował mnie jak powietrze,a ja zaczełam o nim obsesyjnie myśleć :O Tego samego gościa olałam dla mojej przyjaciółki,byłyśmy nierozłączne,znienacka nagadała m strasznych,niesprawiedliwych rzeczy i zakończyła ta przyjaźń,a ja nadal za nia tęskne i chciałabym sie pogodzić. Inny facet olał mnie,a ja nadal to rozpamietuję i wiem,że jestem bez honoru,ale gdyby teraz cos chciał to ja też bym chciała. Jestem iidiotką,wiem,pozwalam sobą pomiatać.Co mam zrobic żeby nie zaprzątac sobie głowy osobami,które nie są tego warte?

Gość MaciejZ
Dlaczego nie są tego warte ? Bo mają kogoś innego, albo nie interesują się tobą ? Dorośnij dziewczynko ! Świat jest taki, że ludzie łączą się w pary bo im ze sobą dobrze a to, że ktoś ci się spodobał a nie odwzajemnił zainteresowania nie oznacza, że to nic nie warty dupek. Właśnie takie tłumaczenia sobie kobiety przyjmują, gdy ktoś je zostawia bądż nie interesuje się nimi a takie sprawy trzeba przyjąć do wiadomości i nie krytykować. Szukaj innego faceta a nie wspominaj z pogardą o tych, którzy się tobie podobali. żyje im się pewnie dobrze i są szczęśliwi, ale oczywiście ty ich bluzgasz bo nie zainteresowali się tobą ! Zastanów się nad tym.

Nie zrozumiałeś mnie.Nie traktuje ich z pogardą (chociaż ta moja była przyjaciółka moze na to zasługuje).Chodzi mi o to,że nie mam po co o nich mysleć,bo nic z tego nie mam,nie będę juz z nimi i wspominanie tego co było mnie tylko dołuje.PO co mam myśleć o kimś,kto o mnie juz nie pamieta

A co ma do tego płeć??

Gość MaciejZ
Więc nie myśl o nich. Żyj swoim życiem.

Gdybym umiała tak po prostu przestać myśleć,to nie byłoby problemu....

Gość Maupa maupowata
jeśli jest z inną a coś do niego czułaś-to spróbuj cieszyć się jego szczęściem.a do kumpeli może warto zagadać i naprawić to,co zostało zniszczone.w moim życiu też ktoś był choć już go nie ma.i cieszę się,że podarował mi najcudowniejsze chwile w moim życiu.mam nadzieję,że jest szczęśliwy bo zasługuje na to,co najlepsze!bo to wyjątkowy mężczyzna :D

to nie takie proste,bo obaj ci faceci mają nie za fajne dziewczyny,tzn zdaje sobie sprawę,że nie jestem obiektywna,ale to nie tylko moje zdanie,a ja życze im jak najlepszej.A do tej przyjaciółki nie mogę zagadać,ona powiedziała,że lepiej jest jej beze mnie i w ogóle nagadała mi takich rzeczy,że całą noc płakałam.Nawet jakby ona chciała sie pogodzic to powinnam nie chcieć bo potraktowała mnie strasznie,tym bardziej sama nie mogę nic zrobić.Zreszta ona mnie nie potrzebuje

Gość tamarra-x
Znajdz sobie jakies hobby, zapisz sie moze na jakis kurs jezykowy albo sport. znajdziesz sobie cos do roboty i poznasz nowych ludzi. poszukaj sobie ogolnie innego towarzystwa i skup sie na czyms innym.