Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łyżekk

Co was motywuje do wykorzystania dnia

Polecane posty

Gość Łyżekk

Co sobie wmawiacie żeby dzień uznawać za ciekawy

Gość dominika023
Cholera, a ja właśnie mam wolne i zamiast wykorzystywać ten dzień siedzę w domu już 3 dzień. I albo komputer, albo tv, trochę czasu w kuchni. Eh. Chciałabym zrobić coś sensownego;/

Gość Łyżekk
Ja robię to co robię - ale nie przekonałem sam siebie że to ciekawe. Co trzeba sobie wmówić żeby wszystko wyglądało inaczej. Tyle tego szumu na świecie - tylko co wybrać jak się już tyle zna (monotonia staje się nudąą). a gdzieś tam w oddali jest coś co jest ciekawe

Gość peeter0
Łyżek - co? Narysuj mi schemat bo nie kminie.

Gość Widdelec
A może wmówić sobie że Złotopolscy są ciekawi i warto ich pooglądać. Dążyć do tego zaciekle a jak się odcinek przegapi to wpaść w złość... Ale czemu Złotopolscy. można przejść o krok bliżej i zastąpić ich paleniem papierosa, nie kupieniem 15 pary butów albo ...... nie zjedzeniem słodkiej ... dzisiejszego dnia

no dzisiaj np. jadę po kasę i do notariusza podpisać akt kupna mieszkania jutro jadę zmienić umowę z kablówką i kupic neta pojutrze mam umówionoą wizytę u ginekologa dalej nie wybiegam myślami nie narzekam na brak ciekawych wydarzeń w swoim życiu poza tym... jak człowiek jest ciekawy świata, to codziennie dzieje się coś ciekawego, a jak siedzi przymulony w kącie i nic go nie interesuje, to jażdy jego dzień nie będzie ciekawy

Gość fiku miku i po byku
pasjonuje nas informacja o twojej wizycie u ginekologa :o napisz jak bylo :o

Gość Widdelec
Łyżekk wmów sobie że radość Ci sprawi: 1. jak pójdziesz do sklepu po litr mleka i bochenek świeżego chleba. 2. spotkasz się z kolegą w knajpie dzisiejszego wieczoru, 3. Weźmiesz prysznic dzisiejszego wieczoru przed polożeniem się spać, 4. oglądniesz film na polsacie, 5. pogadasz dziś z kimś przez telefon, ... A resztę rzeczy wpisz sobie sam. A dnia jutrzejszego wpisz sobie to samo tylko w innej kolejności. Ludzie potrafią się z tego cieszyć więc i toooooobiiiieeee może - a nawet MUSI SPRAWIAĆ TO RADOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) myślę, że będzie jak zwykle, czyli wywiad, badanie i recepta czy coś jeszcze Cię interesuje?

Gość fiku miku i po byku
:o opisz nam dokladnie jak cie bedzie badal :o ktory palec wlozy ci do pochwy i czy wziernik byl bardzo zimny :o 💤

Gość Łyżekk
Robienie to co sprawia innym radość - i cieszenie się wraz z nimi. Ale to jest radość ich. Może lepiej stać się nieczułym i lecieć tylko na kasę. Zdobywać ją i nie patrzeć na innych wokoło. Sami wiecie jak potrafią być wredni ludzie. Zrobią masę rzeczy żeby wam się nie powiodło. nie chcą byś miał lepiej od nich....

Może idź sam/sama i sprawdź, który palec wkłada, skoro to Cie tak fascynuje?

Gość ginekolog ewy
zazwyczaj wkładam obie dłonie

Gość fiku miku i po byku
a klaszczesz ?? :o

Gość ginekolog ewy
gdy nuci rubika

Gość fiku miku i po byku
pewnie :o czasem trzeba z kims inteligentnym :):o

Gość Łyżekk
Gadając samemu ze sobą można się wiele o sobie dowiedzieć - wystarczy tylko siebie chwalić, słuchać po drugiej stronie. Motywacja ;)

Gość do Ewa 33
i po chooj tu piszesz glisto wstretna????

Gość do Ewa 33
męża sobie znajdz pokemonie

Gość Łyżekk
Tak brzydko piszesz - grzecha masz.

lepiej Ci już? ja wiem, że kolejka do psychiatry jest długa, ale może wezmą Cię poza kolejnością, jako przypadek pilny?

Gość popychanie pierdół
no nie mogeeee! ŻÓŁwik!!

Gość do Ewa 33
a skąd wiesz o kolejce do psychiatry???Chodzisz pewnie czesto to chyba stad ta wiedza...buahahahhahaahah....stara panna z gruuuba duuupa...uhhhhh obrzydliwe babsko

Gość fiku miku i po byku
dla scislosci to nie ja :o ale czy sadzisz, ze interesuje kogos to ze ginekolog pojutrze wlozy ci swoja reke w krocze ?? :o

Gość do Ewa 33
fiku miku ...no wlasnie...a ta gruba rura sie podnieca ze ktos jej lapy wsadzi..uhh

Ja np. wczoraj jeszcze myslalam, ze dzisiaj spedze dzien w domu, ale wieczorem kupilam sobie super trzy bluzki i buty i zdzwonilam sie ze wszystkimi przyjaciolkami, zeby sie spotkac, bo musze sie pochwalic nowymi ubraniami - to jest motywacja :D

Gość fiku miku i po byku
a nie wiem czy jest gruba rura ale brzydko piszesz :o