Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistaacjowwa

Szczepionki w szpitalu?

Polecane posty

Mam pytanie do mam.. czy zpital zaraz po urodzeniu tzn w pierwszych 3 dniach zycia..maluszka zaszeczpi go na gruzlice??? Jest to bezplatne? Czy jak to wyglada? Czy musze isc na pierwsze szczepionki do przychodni??? Bede wdzieczna dziewczyny za odp! Pozdrawiam!

Gość szczeeeee
a ile jest tych szczepien w szpitalu na co sa i czy wszystkie musze się zgoddzić

w szpitalu są dwa szczepienia - na gruźlicę i wzw b. teoretycznie możesz się niezgodzić ale czeka cię piekło. wszystkie lekarki będą za tobą biegać, mówić jakie to niebezpieczne itp itd. wiem bo nie wyraziłam zgody na szczepienie dziecka, kto chce znać powody zachęcam do przeczytania pozycji \"szczepienia, niebezpieczne ukrywane fakty\" oraz wielu wielu niemiecko i anglojęzycznych pozycji, zweryfikowanie tych danych, przemyślenia sytuacji i wtedy możemy dyskutować na temat skuteczności i zasadności szczepenia tak małych dzieci. moje dziecko zostalo zaszczepione na gruźlicę, pomimo naszego sprzeciwu :O wzw nie.

Gość agatka a ciebie porypało
??? szczepili cię rodzice? napewno!! i co? żyjesz? żyjesz!!! tak jak i ja i miliony ludzi, daj swojemu dziecku szansę i szczep je na Boga :o

Gość agatka a ciebie porypało
nie lubie science-fiction :o pogadamy jak twoje dziecie złapie jakiegoś syfa przez nieodpowiedzialną matkę :o

widzę ze kolejna osoba, ktora bez żadnych konkretnych informacji próbuje mi narzucić swój punkt widzenia :( czasem trzeba wyjść poza wszechobecną propagandę, poczytać co ma do powiedzenia władza i jej opozycja. skonfrontować ze sobą te fakty i wybrać co jest lepsze i w co wierzyć. niestety jeśli chodzi o szczepionki (i wiele innych rzeczy też) mało osób to robi. no nic pozdrawiam serdecznie :)

Gość agatkooooooooo
prosze napisz mi coś więcej na ten adres jak udalo ci się uniknac szczepień i czy dalej bo jest mnostwo szczepionek unikasz i jak annadros@interia.pl

Gość emilcia79
mala agatko - na plocie dupa pisala.....