Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wybrać

pomożecie? ...KSW krk- NKJO sanok?... filologia angielska

Polecane posty

Gość co wybrać

hej... jak w temacie! co wybrać? ... chce studiowac filologia angeislka, systeym zaoczny (weekendy) ktora szkole wybrac? ... pomozecie?

Sama mam zamiar studiowac filologie ang:) i tez mnie Krk ciaaagnie:) tyle ze dziennie:):);)

Gość co wybrać
.. ja niesetey nie moge dzinnie :( ... a wiem ze to ma urok.. ojjj.. i to jaki;) ...ale zycie mnie zmusilo zeby studiowac musze sobie na to zapracowac.. wiec corobic:) ... tylko teraz zastanawiam sie co wybrac ksw? czy nkjo sanok?

Gość aneckaaaaa
ksw nie ma zbyt dobrej opinii a o uczelni z sanoka nic nie wiem. Na KSW nei ejst az tak łatwo jak się mówi natomiast tez nei ejst tak trudno jak np na UE czy AP.

Gość co wybrać
...studiowałam juz na uj nkjo... tam jest masakra.. tzn zrezygnowalam a wieksza czesc wywalili po połroczu (tzn w zeszlm roku) .. gł przez niem, ktory z niewaiadomych przyczyn jest OBOWIĄZKOWY.. i zeby zaliczyc jakikolwiek egz trzeba byc native sprech'enem jak to sie u nas mowilo;) zastanawiam sie teraz wl nad tymi dwoa szkolami...

Gość co wybrać
.. amoze jest ktos to to wlasnie skoncyl? choc jedna z szkoł? ... jesli nie checie na forum mozna pisac na maila: maggmagg@wp.pl bede baaaaaardzo wdzieczna za jakakolwiek odp czy na poczte czy tu na forum!;)

Gość hmmmmmmmmmmmm....
ciezko powiedziec... ja sama sie nad tym zastanawiam:(

studiuje na ksw prawo i wcale nie jest tak rozowo i bezbolesnie jak mowia, opinie mialo moze i kiepsko ale jakis czas temu, teraz jest znacznie lepiej. anglistyka na ksw jest na wysokim poziomie, tyle ze droga, ale jak kogo stac to uczelnia daje duzo mzozliwosci.

Gość myślę że...Tak
uczelnia z Sanoka jest stosunkowo młoda i jeszcze się w żaden sposób szczególnie nie wybiła :) ale koszty życia w Sanoku są zdecydowanie mniejsze, ludzie są zadowoleni ze studiów w tym mieście więc to nie jest zła opcja

Gość nie spotykamy sie w realu bo
studiuje na ksw prawo i wcale nie jest tak rozowo i bezbolesnie jak mowia, - wybacz szczerość ale jesteś chyba idiotką nie zdajesz sobie sprawy z tego że do prawa nie ma nawet sprecyzowanego planu nauczania.tam uczą czego chcą nikt cie do pracy po tym prawie nie zatrudni. to strata czasu o jakiejkolwiek aplikacji nawet nie wspomnę.prawo na prywatnej uczelni to tylko starta pieniędzy.panstwowe maja swoją renomę dzięki temu studenci są postrzegani jako coś wiedzący gdyż jak wspomniałem ten kierunek nie ma planu nauczania.nawet nie wiadomo co będzie tak naprawdę z absolwentami tego kierunku na tej uczelni.przenieś się póki czas. dodatkowo ma zostać wprowadzony zamiast pracy magisterskiej egzamin na koniec każdych studiów więc większość prywatnych szkół zwyczajnie upadnie z powodu marnej jakości kształcenia jak się okaże że 80% studentów egzaminu końcowego nie zdało.

nie wspomnisz o aplikacji? ha, niezle. bo po ksw jakos w tym roku nie bylo problemu z aplikacja.

Gość sanoczaaanka
ja mieszkam w Sanoku. Fajne miasto nie zamienilabym na zadne inne, studiuje zaocznie w innym miescie ale to tylko ze wzgledu na to ze mojego kierunku nie ma w Sanoku pozatym Sanocnkie PWSZ jest beznadziejne! Jesli chodzi o NKJO to placisz 3400 zł za polrocze do szkoly chodzisz w piatki i soboty ;) Moi znajomi nienarzekaja;)

Gość ..hmmmmmmmmmm
hmmmmmmmmmmmmm.... ktos jeszcze?

Gość UPUPUPU
UPOWICZ

Gość wiemememme
cxxc

Gość verbum7
szkoła w Sanoku to masakra. :) wykładowcy to nauczyciele sanockich gimnazjów, więc nie wiele mogą nauczyć. Licencjat zdaje 1, 2 osoby z absolwentów, bo Sanok nie przygotowuje nijak do licencjatu. studia bezstresowe, dyrektor szkoły to jakaś śmieszna pomyłka. zwalnia ze wszystkich możliwych egzaminów, jak ma dobry humor. kończę tę szkołę, ale umiem mniej, niż gdy mnie przyjmowali. poza tym ejstem uboższa o 1700 zł x 6 semestrów.

Gość calibre7
Chciala bym porozmawiac na gg z kims,kto chodzi do NKJO w Sanoku..Moj numer gg to:439892