Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stosssi

pytanie..wejdź i odpowiedz..chcę wiedzieć co Ty myślisz...

Polecane posty

Gość Stosssi

mam pytanie..dotyczące pracy...jako policjant.. czy wg Ciebie jest to atrakcyjna praca? tak/nie

Gość tak atrakcyjna
sama chcialabym pracowac w policji, jednak nie wiem czy zdam testy

czy atrakcyjna ? hmmm nie sadze...czy dobrze platna? hmmm ....mozna byloby sie klocic ;) ale napewno stabilna Jedno jest pewne ! to niewdzieczna fucha ........

to zależy .... krawężnik to porażka pion kryminalny - atrakcja zarobki ?

Gość fdsfsafs
ojciec jest wojskowym, brat policjantem - oboje maja zryta psychike:O w domu rzadko kiedy panuje normalna atmosfera, jesli członkiem rodziny jest policjant... czy opłacalna? materailnie moze. ale czy warto psuc sobie zycie?

Gość fefef
"W polsce, anglii, hiszpanii, we francji jebać policje zero tolerancji"

Gość napirek
zależy jak leży i gdzie na jakim stanowisku no i może być letko stresująca , ale jak się lubi ...

Gość prewencja
jeśli masz słabą psychikę to szukaj gdzie indziej albo nie planuj rodziny. policjanci to z reguły ludzie popsuci, miałam trzech facetów z policji, a dziś jestem samotnym wrakiem. w kwestii zarobkowej większość plusów.

Gość xxx.xxx
widzisz..generalnie to Ci powiem tak.. procedura zostania policjantem jest o wiele trudniejsza niż zostania żołnierzem.. atrakcyjna? hmm..nazywanie Cię psem..odpowiada? będąc na najniższych grupach.. wyzywając od krawężników? awanse zawodowe.. jeżeli nie jesteś bratankiem/siostrzeńcem..to masz pecha :) na kogoś musisz robić.. żeby ktoś miał lepiej :) zarobki? takie niebezpieczeństwo? za tyle.. ?? masakra.. zmiana ustawy (?)..emerytura po 25 latach? o szok... PYTANIE: kto zatem będzie pracował w tej "firmie" ?? - ludzie bez ambicji? - kobiety? WNIOSEK: żaden argument nie jest w stanie zbić tego co proponuje MON... mieszkania, dobre zarobki (najniższy stopień policyjny, a wojskowy to różnica 700 zł-wystarczy?), możliwość szkolenia, dla odważnych misje.. 15 lat pracy.. awanse..bezpieczeństwo policjanta a żołnierza.. bez tematu.. wybór jest Twój.. pozdrawiam :)

Gość z dyskusji ogólnej
xxx to poleciałeś.. ;) czyżbyś był z munduru moro?

Gość electropop
żołnierze też takiej sielanki nie mają. a ogólnie co do tematu, praca kiepska - zarobki do dupy, szacunku brak, czasu też, bo praca wiecznie za człowiekiem łazi, normalnej rodziny brak, stres i Bóg wie co jeszcze, o zrytej psychice nie wspominam, bo od każdej reguły jest wyjątek. ale jak się jest policjantem z powołania to nawet to wyżej można spokojnie nagiąć. ja mam ogólną słabość do policjantów, więc idź, będzie czym przebierać :D

Gość tajemniczy wolfgang
MON

heh..no praca jak praca..ja o jednym i drugim marzę..złoże papiery tu i tu, zobaczymy gdzie przyjmą..;)

Gość Chul-aj-noga
To zależy czy będziesz dostawać często duze łapówki i nie wpadniesz.