Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co chyba zwariowała

meskiej rady prywatnie

Polecane posty

Sama sobie nie wierze :o. Nie mam z kim o tym porozmawiać a chciałabym znać męskie spojrzenie na tą sprawę - nie chcę już dręczyć mojego faceta. Potrzebuję kogoś kto wyrazi swą opinię na pewien temat - chodzi mi o faceta, któremu mozna zaufać. Może jestem nawina ale wierze, że może się ktoś taki tutaj znaleźć. Nie chcę na forum, najchętniej mailem. Może się zgłosi taki lub któraś z Was zna tu kogoś takiego. Tak wiem, że z boku to pewnie żałośnie wygląda :o

godni polecenia sa wszyscy ze slowem prawiczek w nicku, moge sie mylic ale raczej umieszczaja swoje maile w razie takich wlasnie naglych zyciowych nieszczesc, zeby jakas niewinna, zagubiona owieczka mogla ich latwo odnalezc

Zawsze szczery, na szczęście nie zwariowałam jeszcze do reszty :p. W każdym bądź razie dzięki za prawdę. Ja wiem, że to żenujące ale coś mnie gryzie. Nie chce zdania kobiet - wybaczcie dziewczyny, bo w danej sytuacji byłoby to nieobietkywne. Potrzebuje męskiego spojrzenia na sprawę. Acha dla tych co zaraz zaczną mieć dziwne wizje - nie chodzi o żadne fotki itp tylko o zwykłą ocenę sytuacji. Niestety nastolatką już nei jestem co zdaję sobie sprawę mnie teraz pogrąża, no bo dorosła już mozna powiedzieć babka a szuka na forum pomocy :o

nie autorko, pograza cie to, ze zamiast powiedziec wprost : szukam "przyjaciela" - to wymyslilas rzewna historyjke o meskim punkcie widzenia, ktorego jakims cudem nie mozesz uzyskac na forum tylko w prywatnej rozmowie :-) badzmy dorosli :-)

dlaczego chcesz prywatnie jak tu masz całą \"przychodnię \" specjalistów ;) Poza tym tu łatwiej spotkasz osobę z doświadczeniem , a skąd wiesz na kogo trafisz na meilu. Powiedz o co chodzi , tu jest bardziej anonimowo.

Zawsze szczery no tym razem źle kombinujesz. Nie szukam przyjaciela ani nic w tym stylu. Tylko szczerej oceny sytuacji, takiej jak tu niekiedy ktoś dostaje z tym, że jakoś nie mam odwagi na forum. Zresztą fakt to bez sensu, skoro na forum boję się zdradzić to jaką mam pewność, ze ten ktoremu wyśle maila go tutaj nie opublikue :o. Dobra, sorki za zaśmiecanie, niech zginie śmeircią naturalną.

Gość MaciejZ
Chcesz się zapytać o opinię kogoś mailem a ja tego maila nadal nie widzę więc po cholerę piszesz o mailach ?!