Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielokroperk

Czy wasi faceci pomagaja wam w prowadzeniu domu?

Polecane posty

Gość wielokroperk

Chodzi mi o takie codzienne rzeczy jak porządki gotowanie pranie ited.Oboje pracujemy ale tylko ja w tym domu cos robie.Jak się go dzisiaj zapytałam kiedy postrząta to powiedział ze do końca tygodnia.Myślalam ze go zabije!!!!!!!!!

oj pomaga, nawet bardzo. Teraz jeszcze więcej, bo w ciąży jestem ,ale przed ciążą też pomagał :) Często gotuje ( pychaaa, ja tak nie potrafię), nawet pierze swoje brudne gacie i skarpety :) Kochany jest

Gość źle postawione pytanie
mi facet nie pomaga, bo to nie jest mój obowiązek-my wspólnie prowadzimy dom, on ma swoje obowiązki, a ja swoje-po równo; jeśli pytasz czy facet pomaga, to stawiasz się na pozycji jedynej gosposi-myślałam, że te czasy już minęły

Mamy równy podział obowiązków i na 90% się go trzymamy. Zmywałam może 8 razy przez ostatnie 3 lata...

Gość moze wg niej pytanie
postawione jest dobrze,wiec nie truj:o

Gość sparks
Zaraz ci napisza, ze bardzo pomagaja, bo np. wyrzucaja smieci:D

Gość źle postawione pytanie
no ale to autorka żali się,że jej facet nic nie robi. Gdyby mieli równy podział obowiązków, to nie byłoby problemu

Gość wielokroperk
masz racje to pytanie jest źle postawione,ale szlag mnie juz trafia.Nie daje rady jeżdżę 10km do pracy autobusem na 7 rano jestem dopiero o 16.Przychodzę do domu.Muszę sobie ugotować bo nikt mi nic nie przygotuje.Pózniej robię sobie kawę i siadam na kafeterii,te niekóre głupoty odciągają mnie od codziennego życia.Później sprzątam.....pewnie zastanawiacie się dlaczego a nie poprosze partnera o pomoc??bo przewaznie go niema albo jest w pracy a ostatnio zapisał się na kurs doszkalający i niema go prawie caly dzień.Jestem wykończona fizycznie tym wszystkim i psychicznie proszeniem się o pomoc.Teraz mam wolne przez 3 dni to mogę sobie troche poużywać,ale co z tego jak pozniej i tak bedzie tak samo,niewiem jak mam na niego wplynac.

Gość wielokroperk
nie da sie zrobic zadnego podzialu bo on sie go wcale nioe trzyma!!!!!!!!!!!!!!

Gość psujapsuja psuja
ja gotuję raz w tygodniu, sprzątam tylko w sobotę - wtedy mam czas i nie jestem padnięta po ciężkim dniu w pracy. Stołujemy się na mieście.

Gość wielokroperk
tez staram się stołować na mieście-ale nie zawsze środki na to wystarczają:(Próboewałam chyba juz wszystkiego prośby groźby planów tyogdniowych kto co kiedy robi.Nie daje rady.Proszę o rade