Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika nie mam hi

szef zdegradował męża bo będziemy mieli dziecko

Polecane posty

Gość nika nie mam hi

szef i jego żona nie moga miedz dzieci( kobieta w mlodości w wieku 16 lat usuneła ciąże a teraz nie moze miec już dzieci) zawsze mieliśmy z nimi dobre stosunki mąż pracuje tam 8 lat z czego 5 po ślubie częst razem gdzieś wychodziliśmy kino pizza wakacje itp a teraz jestem w 5 mc i już widać jak się dowiedziel zamiast awansu ktory miał mąż dostać szef obcioł mu godziny pracy i powiedział że teraz to niech się zajmie pieluchami a nie pracą już nigdy nie dzwonia nie proponuja wyjśc na moja proźbe wyjścia do kina powiedziała że mi przecież nie wolno itp a poźniej się rozłączyła boje się że zwolnia męża a my nie mamy duzo kasy

Gość mfgomwkg
dziwne

Gość mfgomwkg
niech mąż szuka pracy

Gość nika nie mam hi
ale to nie moja wina co mialam w ciąże nie zachodzic prosze napiszcie jak wyjść z tej sytuacji

Gość hmm2
a musialas zachodzic w ta ciaze??

Jakaś chora sytuacja. Może niech mąż zapyta się wprost dlaczego są takie zmiany itd.Co ma jemu do zarzucenia. A potem...a potem to chyba niech szuka innej roboty.

hmm2 ---A dlaczego miałaby nie zachodzić w ciąże? Tylko dlatego że ktoś kipi zazdrości,że ktoś popełnił w życiu błąd i nie może mieć dzieci? No proszę Cię.

Gość nika nie mam hi
kurcze teraz jest ten kryzys boje się że nic nie znajdzie a to że ona usuneła to nie moja wina i że nie moze miec dziecka też nie moja próbowałam z nimi rozmawiac ucinaj wszystko żebym teraz leżała

mimo kryzysu napewno cos znajdzie jesli bedzie musial nie ma co tam na sile siedziec i znosic te chora sytuacje

Gość powieddddddddd
powiedz czy nie chcą zostą chrzestnymi :P

Gość kobieta pracujaca.....
Twoj szef chce dobrze. Ojciec jest w zyciu dziecka tak samo wazny jak matka. Twoj maz powinien poswiecac Waszemu dziecku jak najwiecej czasu i troski, odciazac Cie w obowiazkach rodzicielskich. Teraz gdy jestes w ciazy dzieki mniejszej liczbie godzin moze spedzac wiecej czasu z Toba i uczestniczyc czynnie w przygotowaniu do Waszej nowej zyciowej roli. Co do zony szefa moze sa sprawy, o ktorych po prostu nie wiesz. Moze w wyniku tej mlodzienczej aborcji ona nie ma problemow z zajsciem w ciaze a jej donoszeniem. Moze ma za soba poronienie i zwyczejnie wykazuja wzmozona troske.

Gość nie mam nika hi
nie wiem napewno znamy ich długo i ich rodziny nie wiem czy chce dobrze bo 6 h w pracy to troche mało a ja pracuje więc mąż nie musi sie mną opiekować jakoś strasznie i ja pracuje 8 a on przychodzi po 6 i szlak go trafia

Państwowa Inspekcja Pracy :) Dobrze gdyby mąż rzeczywiście spytał wprost i nagrał na dyktafonie. Potem z tym do PIP i sprawa załatwiona :P

Gość kobieta pracujaca....
No to moze niech Twoj maz sprobuje zdobyc sie na rozmowe z szefem. Moze podziekowac za troske i zaznaczyc, ze dziecko jeszcze sie nei urodzilo wiec przynajmniej przez najblizsze 4 miesiace moze pracowac w pelnym wymiarze godzin. Wtedy przy okazji zorientuje sie jakie sa naprawde motywy szefa.

Gość facet taki tam
są szmaty na świecie.jak tak można? zeby mu to na zle nie wyszło!

Gość mojego meza
zwolnino 2 tyg po narodzinach dziecka :/ uzasadnienie niedyspozycyjnosc - a dokladnie nie bylo go w pracy pzrze 4 dni w ostatnim mcu mojej ciazy na co wybral zalegly urlop (bylam w szpitalu) oraz 2 dni urlopu i 2 dni okolicznosciowego po narodzianch dziecka :/ tak to jzu jest niektorzy z zazdrosci a niektorzy z wredoty itd.. powiedzial mu szef ze teraz bedzie mial czas dla dziecka :P ja dziekuje za taki czas a z czego zyc? z 1 pensji w dzisiejszym czasie?? super dbalosc jak twojemu obcial godziny ekstra sprawa :P:P wredny ten szef i powinniscie szukac nowego zajecia a pzrede wsztskim zmienic znajomych :)

Gość nie mam nika hi
mąż już mu to mówił jak tylko ten mu oznajmił o zmianach nawt się zdenerwował i powiedział że tak nie będzie pracowac mało bo woli juz wogóle niz tyle za marną kase a szef to jak chcesz i było po rozmowie

Gość kobieta pracujaca....
no to pozostaje jedynie zmienic prace :(

Gość nie mam nika hi
powiem mężowi żeby jeszcze raz pogadał z szefem jak nic nie załatwi niech składa wypowiedzenie to nie nasza wina że będziemy mieć dziecko a oni nie ja nikomu nic nie zrobiłam

Gość wiesz..
mnie tak zrobili w pracy po macierzyńskim... niby zcekali jak wrócę itd... a tydzień po powrocie szef zaproponowała bez możliwości odrzucenia degradacje z kasy i stanowiska itp... co miałam zrobić, mogłam zostać na jego warunkach lub bez pracy... zgodziłam się ale mimo to, tak mu przeszkadzało, że mam dziecko w firmie gdzie nikt nie ma dzieci, że po pół roku i tak mnie zwolnił ... ehhh szkoda gadać

Gość ngvjsnlkmb
dziwni ludzie sama usuneła a teraz jej przeszkadza

zjebalabym takiego "szefa" na dowidzenia, i nie omieszkalabym im wyskoczyc z tym czulym punktem jakim jest ich slodka tajemnica. skurwysynstwo ;/

Gość kjmnhbg
a skad ty wiesz ze w wieku 16 lat usunela, co? i ze dlatego akurat nie moze miec dzieci? obciol.. szlak... kup se slownik ortograficzny ciemnoto