Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia-złocista17

Dlaczego śnia mi się takie rzeczy? dlaczego?? pomóżcie...

Polecane posty

Gość lilia-złocista17

ostatnio co raz częściej śni mi sie, że umierają Ci których kocham:( budze sie zdenerwowana, źle śpie... ale koszmary śnia mi sie do konca, ze szczegółami :( meczy mnie to strasznie. jakoś rok temu snilo mi się że mój tata zginął, w ciagu ostatnich 6 miesiecy śniło mi sie znów, że miał wypadak i widziałam jak leci z 2 piętra na dół na głowe i tam leży... ;( teraz śniło mi się że tatuś umarł i śnilo mi sie jaka zrospaczona jestem, jak biegam po jakims budynku gdzie jest pełno wielkich korytarzy i duzo pieter płacząc , strasznie cierpialam po stracie najwazniejszej osoby i nikt nie potrafil pomoc :( w tym snie wyobrazalam sobie jak bedzie wygladac zycie bez niego. noc wczesniej snilo mi sie ze zginal moj brat. ze nie od razu dotarlo do mnie ze go nie ma i olalam to..ale pozniej gdy zaczelo mi brakowac go i zaczelam tesknic popadlam w rozpacz... jakies pol roku temu mialam tez sen ze moj brat mial wypadek samochodowy.. nie widzialam tam brata, ale samochod jego.. i jakis glos faceta "to wszystko przez to że jechał powyżej 100... "

Gość lilia-złocista17
rok temu mialam wogole serie snów, że to mnie chcieli zabić moi bliscy... mialam wtedy stresujaca sytuacje w życiu, żyłam w ciaglym napieciu myśle że stąd koszmary.. 7 razy pod rząd śnił mi sie ten sam sen, ta sama akcja tylko ludzie ktorzy brali udzial sie zmieniali.. ktos bliski (przyjaciel,brat,kuzyn, siostra..) przychodzil po mnie pod dom, ja schodzilam na dół... szliśmy na spacer do parku i w miejscu gdzie juz robilo sie 'bezludnie' mój bliski wyciągał nóż i chcial mnie zabić..a ja uciekalam. co noc chciala mnie zabic inna osoba... albo snilo mi sie ze moj kuzyn i brat wrzucaja mnie do bagaznika i wyworza gdzies ;/

Gość lilia-złocista17
z czego biora sie takie sny ? czy to podświadomosc tak przedstawia mi to czego sie obawiam? bo sa to osoby bez ktorych nie umialabym zyc... takie tragedie mi sie przedstawiaja w snach.. teraz tez jestem w poczatkach depresji, w ciaglym przygnebieniu..

Gość lilia-złocista17
odpowie ktos? :(

Gość lilia-złocista17
haaaaaaaaaalllo

Gość lilia-złocista17
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość eldakar666
Zostałaś opętana przez Szatana. Egzorcysta pomoże.

powiem Ci, że też miewam takie sny, wprawdzie nie z takim natężeniem jak u CIebie, ale również śniła mi sie śmierć taty, poźniej bratowej. zazwyczaj wtedy dzwonie do nich sie upewnić, że z nimi wszystko w porządku. mnie takie sny strasznie wybijają i stresują, szczególnie że kiedyś śniłam sie negatywnie mojej siostrze i no niestety ale przeżyłam wtedy przykrą sytuację, całe szczęście obyło się bez tragedii. nie wiem co mam Ci poradzić, postaraj się tym nie przejmować, nie myśleć, w końcu to tylko sny a nie rzeczywistość. a jeżeli niszczy Cie to psychicznie to może udaj się do psychologa, albo może do wróżki, i opowiedz jej o snach. pozdrawiam :)

Gość lilia-złocista17
noptymistka dzieki ze mi to napisalas... do brata dzis jade , tate mam w domku :) strasznie sie o nich boje.. moze powinnam im powiedziec o snach? zeby uwazali na siebie,... powiedziec im??

Gość całkowicie czarny kot
sny sa poność wyrażeniem obaw, lęków i tego co mamy ukryte w podświadomości nikt Ci nie powie czemu masz takie sny ale myślę, że możesz się nimi podzielić z rodziną - niech Ci udzielą wsparcia - niech upewnią, że jest ok :-)

nie wiem, zrób jak uważasz, ja dzwonie do moich bliskich bo mam ich troche daleko od siebie, i sie upewniam, że wszystko ok, bratowej powiedziałam i sie obie z tego śmiałyśmy, tacie nie wspominałam. to wszystko siedzi w naszych głowach, w podświadomości, stresy, lęk przed stratą bliskich, powodów może być wiele. ale najważniejsze to nie siać paniki, w końcu masz te sny od jakiegoś dłuższego czasu i nic im sie do tej pory nie stało, więc nie wydaje mi sie zebyś była jakąś wyrocznią :]. to tylko sny, przykre i stresujące ale sny. nie denerwuj się i ciesz życiem :)

Gość dassda
podświadomie źle życzysz swoim krewnym...i tyle

Gość Rissi ma FUTRUŚ a wy nieee
na koszmarcie gdzieraś, cio ?! a słojuś z brudziem maś ? ...nio maś ?! właśnie ! ni ma słojcia i dźiwusiowuje śie, że senniuchne mary torturusiują ją ! to tupeć nielichowiasty trza dopieruchno mieć !!! pfff, lepiaściej idziusiajże dziewko na plażuś i napełniasiuj jeden nim późniaście zbytno byndzie, ot cio http://pl.youtube.com/watch?v=gRcj6CAhe7s jak panaceumuś natychmiaście działusiowańskuś swój demostrusiuje, o tak, tak, tak !!! skąd pewnostkusia tylo ? haho ! bo widziusiasz, słowuś futrusiem stał się i gniazdkuś swójny między nami uwił temusiu lać 9 tysiączków ... właśno w tym słojciu ! i teraź wsie przecudne cudnusiaste cosiki napełniusiają okrusiami materii swójny słoik każdy, w hołdziu semiciom uchasydzonym zdechnuśniętym pod Westerplatte 6 kwietnia 1261 rosia ! tako rzekłuśła PANI i tako dziać śie ma !

Gość Rissi11
buuuu ! gdzie wcięłuśnęło Rissi pseudonimne uszkusie ?! o takuśne ^^ widźita ? sią uszkusie - ^^ i ich ni ma - sią ^^ i ni ma ciężkuchno pojąć takuś ?! uszkusie doble sią, śliczniuchne, pikne, w dotyusiu miękkie i aksamitniaste zupełno jak Rissi futruś >_

Gość Rissssi
Rissi!!!!11 takuśnie miało być nie siakieś RISSI11 !! Rissi nie zna żadniastej RISSI11 !!! nie zna, nie zna i poznuśnąć nie planusiuje ! faszykomusze świnie obcinusiają Rissi!!! zaczynusia śie niewinnie, od wykrzyknisiów, od emociów, a skończuchnie ?! cio byndom obcinusiać jej kiedy obetnuśnom juź wsie wykrzyknisie świata ? cio, cio, cio ?! Rissi powie WAM cio ! poważą się na puchowy ogon przecudnej Rissi ! na Rissi pazurki i kiełki !!! to zrobusiają ! amoralne, egoteistyczne, bandyty ! a wy łapkiem nie kiwnieta, tylko zalegusiać jak zombie przed tymi waszymi telewizorami będzieta wrrrr, ale ciegóź tu inniastego po WAS bźidkich skórzastych wygolonuśniętych małpach oczekiwusiować ! pojęciusia zbladniętego o futro-pazurnym olśniewającym bogów pięknie futrusia Rissi nie macie ! nie macie i go nie zyskacie, boście stępusiownięte nazbyt o ! tylkaśno Rissi mundra, sprytna, rezolutna i taka taka taka cudna, że hejj hyyyy ^^

Gość futerna RISSI
uczciuśniejmy teraź cichogennym minutkiem tych wszyćkich walecznych mężów którzy umęczon pod ponckim piłatem postawili swe serca na szali wiekuistości, byśmy w XXI mogli spijać nektarynkowy soczkuś i merdać naszymi ogonciami ! :)))) .....ciszaaa...szaaa....szaaaaaa.........

Gość Rissi Rissi Rissi
....i ciszuś trwa nadal...i trwa...i trwa....niczym wróbluś zawieszony w oceaniu nieskończonostki, niczym komar zastygłuśły w bursztyniu, lotny jak bąk, płaskowny jak płaskowniś i takusiowo trwać mu po czasie wszowuśne przepisano ! póki ostatniasty z synów tuhajbejnych nie zemrusia, póki ostatniasty z 300 spartańców nie przekuwnuśnie swego oręża na działuś ... działuś który piorunie zaokrąglonięte z wieżycy mariackiej na światusia znanego stronie 3 roześle ! i póki gładkoskórne narodzie ziemskie w ciemnostce po gnidowemu wegetujące łebciów swych puściastych przed Rissi futrusiokością nie pochylą hihihihi !!!! bo Rissi jest futerstwo potęguś i chwałuś na wiekuistsze wieki ^^

Gość Risssssssi
wiedziusiacie, że gdybaście nie szarża picketta to połączuśnięte zbory bapytstów i zielonoświątkusiowców ciśnięte robotniczo-chłopskim naporem nie zdołałusiałyby odeprzeć sunnickich muzułmanów spod kostrzynia, długofalowusiaście doprowadzusiając tym samiuchnym do odfutrusiowieńska pomorskiego województwa w małym prezydentacie polski ?! odfutrusiowieńskuś !!! macie w ogółciu pojęciuś najmnijchusiowiejszy cio to znaczy ?! centurie gwardii rewolucyjnej pełzusiałyby od norci do norci, od legowiska do legowiska na tych swoich obślizgłych brzusiach, świecusiając wszędzio tą swoją obłą, bezfuterną tasiemcopodobniastą, zapoconą, lśniącą nekromantycznie skórą i ... goliły cudnuśnym cudnusiom ich seksowny futruś i przycinały im pazurcie i tępusiały kiełki i ... buuuu ;(((( Pśied tym katakliźmem przestrzegusiał nas juź sam Jezus Chrystus, we właśniastym krzyżowym fursoniu głosząc "nie miećcie pereł waszych przed wieprze" ! cio oznaczusiać miało "pucusiujcie futruś wasz i nie stąpajcie między niefutrowymi syfiastymi syfmciami teguśnego skąpanego w grzechu padołu", to powiadusiał tak, tak, tak, tak ! a, prawduś szczeruchny z najszczernuchowszych pod kłamstewek wyciągaczem mówusiany to był ! alaście syfiaste syfcie zstąpusiały między nas i futruś błockiem ubroczyły, oj ubroczyły ! błockiem któreguśnego zmyć niesposobność !!! ni Persil ni Rex ni nic ! tutaj, tutaj dowodziuś leżakusiuje, tuż pod waszymi ślepciami ! http://pl.youtube.com/watch?v=8ptZRXf5rsY widziuśnujecie go, ale czy postrzegusiany jeśt przez was w pełni ?! czy patrzusiacie serdusiami ? czy otworzysiuwnęliście je na prawduś ??!! NIE !!!!! boście ociemniałe maciory z chlewni na postronku do ubojni prowadzone ! i nic z was nigduśnie inniastego nie wyrośnuśnie, bo tylko Rissi ma słodkuśny pyszczkuś i umiłowany futruś, a wy ich NIE MACIE hyyy! ^^