Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka22

Fascynacja starszymi mężczyznami

Polecane posty

Gość czarnulka22

Witajcie. Piszę gdyż od dawna mam obsesję na starszych mężczyznach ale jak mówię o tym koleżankom śmieją się ze mnie, a mnie na prawdę oni pociągają, często fantazjuję jakby to było ze starszym facetem, jakby to było zedrzeć z niego ubrania i zatopić się w jego ramionach, tak bardzo tym marze...

Gość masturbantka
a ja mam starszego faceta i starszego kochanka, jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa

Gość czarnulka22
białych nie mam, ale mam czarne zamszowe, lakierowane, skórzane... jestem ze śląska

Gość czarnulka22
no nie wiem, np od 30 wzwyż, wiesz boję się że taki facet mnie nie potraktuje poważnie, jestem dość atrakcyjna i mam powodzenie wśród chłopaków, ale boję się że mężczyzna starszy, nie potraktuje mnie poważnie, a ja co noc, przysięgam myśle i fantazjuję o sexie z takim

Gość czarnulka22
tzn?? a możesz konkretniej? wiesz pisze tutaj bo próbowałam z koleżankami rozmawiać na ten temat ale one śmieją się ze mnie i pukają w głowę, a tu jestem anonimowa i mogę sprawdzić czy jest tak w rzeczywistości, czy starsi mężczyźni wyśmieją młodą że nimi się interesuje

Gość spokojnie dziewczyno
zboczonko jak każde inne... Tobie daje przyjemność innym pawika...

Gość czarnulka22
a skąd jesteś??

wiesz, starsi na pewno sa dojrzalsi. Ale niestety nie sa apetyczni. Moglabym napisac duzo, duzo wiecej, moze co niektorzy by sie zawstydzili i spojrzeli na siebie bardziej krytycznie.

anielica ma racje ja np.jestem stary,brzydki i chodze w przyciasnych garniturkach. Jeszcze nie łysieje,ale to tez pewnie nie dlugo nastapi. Poza tym mam mięsien piwny,choc piwa unikam. mozna ze mną zjeść obiad conajwyzej :o

anielica generalizujesz. starszy czy okolo 30 nie musi byc zaraz "podtatusialym" panem z brzuszkiem .......... ale moze to Ty takich przyciagasz ? ;) spojrz krytycznie na siebie moze......

Gość pa ona
podaj meila napiszę do Ciebie jestem dziewczyną też mam takie fantazje może pogadamy?

dwulica anielica Nie uogólniaj.Ja na plaży widze też roztyłe małolatki i małolatow zaniedbanych ,z krzywymi kregosłupami ,brudnymi pazurami , o 2 cm wyższymi niż są w rzeczywistosci z powodu arostow na pietach.Aż strach pomysleć co bedzie za 20 lat.

a ty czarnulko bój sie boga! nie masz wstydu a nie pomyslałaś ze taki mężczyzna może mieć żone?? tylko ci sex i przyjemności w tym pustym łbie bo nic innego nie potrafisz.

Gość pa ona
to było do czarnullki

Gość czarnulka22
katrishi@op.pl

Gość czarnulka22
15928779

Gość Monia_____
A ja bylam w zwiazku z mezczyzna 23 lata starszym ode mnie.Przez 1,5 roku nawet razem mieszkalismy... i gdyby nie to,ze pozniej zachcialo mu sie nowych panienek,to wcale bym nie narzekala. Mielismy wspolne pasje,udany seks... Tylko gosc mial problem z przemijaniem i ja juz nic na to nie poradze.

Gość czarnulka22
jak komuś nie odpowiada niech sie nie wypowiada i tyle