Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migdana

Hollywood ciągle kręci filmy o zboczeńcach mimo że nikt na nie nie chodzi

Polecane posty

Gość Migdana

najpierw był ten o kaubojach-pedziach, teraz o męczenniku pedalstwa Milku i jeszce serial o lesbach. Poszaleli , poszaleli

Gość vfghjk
o kaubojach byl super film i mnostwo ludzi go widzialo, prostaczko

Gość Migdana
jak ktoś w soie ma duszę zboczeńca to chodzi na filmy o nich. Normalni ludzie nie mają takich potrzeb !

Gość vfghjk
ty nie jestes normalna wiec nie wiesz nic o normalnych ludziach, film byl zajebisty choc smutny,

Gość takijedenfikuśny
a pokazali jak te cowboyczyki w stolec ładują ? Bo to jest dopiero cała prawda o tak zwanej miłości gejowskiej. Ona jest cała w stolcu !!!!!!!!!!!!!!!! bo geje kochają się w nim.

Gość vfghjk
pokazali jak tobie matka wylizuje doopsko 🖐️

Gość takijedenfikuśny
vfghjk spadaj ty obrońco zboczeńców i innych popierdoleńców seksualno-mentalnych !!!!!!!!!!!

Gość Witko
te holiwood to całe zboczone jest

Gość Witko
osobiście uważam że Hollywood jest dla ćwierćinteligentów i dewiantów !

nie wiesz co dobre homofobko:O akurat filmy ktore wymienilas sa b dobre. o jaki serial konkretnie ci chodzi? jak ci nie pasi to na jedynce codziennie leci plebania a co swieta puszczaja pasje, wielkanoc juz niedlugo, bedziesz miala uczte kinomana:O

Gość Witko
Homofoia = zdrowie + estetyka + normalność Homofilia = stolec + gówno + kał

Gość oferm ma
dzisiaj byłem u lekarza i chyba przez przeoczenie albo nie wiem z jakiego powodu w przychodni na ścianie wisiał stary plakat ostrzegający przed HIV. nie spojrzałem z którego był roku ale był na takim brązowym jednobarwnym papierze i tylko były postacie czerwonych i czarnych ludzików narysowane. typowa komuna, jeszcze przed poprawnością polityczna. tam były podane statystyki wg których 70 proc zakażonych HIV to homoseksualiści, następna grupa to narkomani, już tylko 17 proc. nieźle co? prostytutki to jakiś minimalny odsetek.

Gość paputnik22
zboczeńcy zawsze byli tępieni właśnie za roznoszenie różnych śmiertelnych chorób a udają że nie rozumieją czemu ich tępi się. Każdy zboczeniec to bomba B.

Gość vfghjk
dzis najbardziej zagrozona grupa ludzi sa... mlode kobiety... poniewaz kobiete latwiej zarazic i z powodu czestych kontaktow seksualnych z roznymi ludzmi u obu plci, a co do filmow to o kaubojach jest swietny, jeden z moich ulubionych, heh, zawsze na nim rycze :P tego nastepnego i serialu nie znam

Gość vfghjk
a zebyscie sie jeszcze homofoby zapluli to dorzuce "Filadelfie" tez film zajebisty a gra aktorska Hanksa genialna

Gość oferm ma
"dzis najbardziej zagrozona grupa ludzi sa... mlode kobiety..." to może autor tego topiku ma faktycznie rację? że gejowska propaganda tak namieszała ludziom w głowach że zaczęli przejmować zboczone obyczaje i ponosić tego konsekwencje. z tego co mówisz - szczególnie młodym kobietom. nigdy nie patrzyłem na to z tej strony ale te 70 proc daje do myślenia. do za dużo żeby wynikało z błędu lub jakichś nieistotnych czynników.

Gość oba te filmy
były naprawde dobre. Ambitne wg mnie podejscie do tego problemu. I nie moge sie zgodzic ze nikt nie chdzi na ww filmy. Pulbicznosc była ogromna. POmijam nagrody uznania.... Swrialu nie skomentuje bo Autorka nie raczyła podac tytułu,hm..

Gość ks. trytek
HOMOSEKSUALIZM MNIE BŻYDZI!!!!!!!!!

Gość oferm ma
nagrody w wypadku takich filmów to o niczym nie świadczą. moore tez za fahrenheit 9/11 chyba oskara dostał. a to nie było bynajmniej arcydzieło. hollywood jest lewackie i takie tematy lubi. ja tego nie oglądałem bo tematyka miłości dwóch facetów mnie nie kręci ale film przecież mógł byc dobry.

Gość skoncz juz
kryptopedale. milosc to milosc. ona nie zna plci. jak ciebie bulwersuje milosc znaczy zes chuuj zlamany.

Gość vfghjk
to może autor tego topiku ma faktycznie rację? że gejowska propaganda tak namieszała ludziom w głowach że zaczęli przejmować zboczone obyczaje i ponosić tego konsekwencje. z tego co mówisz - szczególnie młodym kobietom. nigdy nie patrzyłem na to z tej strony ale te 70 proc daje do myślenia. do za dużo żeby wynikało z błędu lub jakichś nieistotnych czynników. sorry, ale chyba nie mowisz tego pwoaznie? stary plakat to i stare NIEAKTUALNE dane, o to mi chodzilo, a mlode kobiety bo czesto sa zarazane przez mezow/partnerow ktorzy je zdradzili i sa nosicielami nie wiedzac o tym, takie czasy ze seks na jedna noc nie budzi kontrowersji, zreszta, trzeba poczytac lit fachowa

Gość vfghjk
no wlasnie nagrody nie zawsze swiadcza, racja, brokeback mountain nie dostal oscara za najlepszy film bo nie mogli dac oscara takiego filmowi o gejach, a to wlasnie on byl najlepszym filmem tamtego roku!!

Gość oferm ma
a to co, czyżby obecnie HIV zmienił sposób przenoszenia się że dane stały się nieaktualne?

Gość vfghjk
wszystko jest napisane w lit fachowej wez pomysl troche, to nie boli nie zmienil sposobu przenoszenia tylko , jak czytalam, narkomani i geje po wlasnie tej "epidemii" aids zaczeli sie zabezpieczac, prezerwatywy i jednorazowe strzykawki itp za to ludzie hetero swiecie przekonani ze hiv to problem gejow , tak jak ty zreszta" bzykaja sie na lewo i prawo no i zarazaja sie i dlatego tak sie zmienilo, dzis juz podobno nie mowi sie o grupach zagrozonych hiv, jak np narkomani czy homoseksualisci, tylko ryzykownych zachowaniach! czyli przypadkowy seks bez zabezpieczenia, ja osobiscie nie mam znajomosci na jedna noc, nie dlatego ze uwazam to za niemoralne itp, jak ktos to robi to nie potepiam, seks jest dla ludzi, ale wlasnie glownym powodem jest zdrowie, nie bede ryzykowac