Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUDZIKOWA

co robicie, gdy rano dzwoni budzik?

Polecane posty

Gość BUDZIKOWA

ja go wyłączam, odwracam się na drugi bok i śpie dalej :D

Gość włączam drzemkę

Gość BUDZIKOWA
tak się cieszę, że to napisałam :)

Gość zarty zartami
ja robie to samo! Dlatego zawsze nastawiam 2 buudziki. Drugi stawiam na koncu pokoju i nie ma bata, musze wstac zeby go wylaczyc :P

cieniasy zero silnej woli mnie budzi cichutkie radyjko włączam światło przy łóżku, głaskam koty i powoli wstaję...

Gość zarty zartami
ja psa glaskam po ciemku... nie przeszkadza mi to w spaniu :P A swiatlo to wrog numer 1 rano :P

Gość zarty zartami
poprawka: nr 2! Bo nr 1 jest zarezerwowany dla budzika :O

Mój dzwoni trzy razy, co dwie minuty. Za każdym razem wyłączam, a po trzecim razie śpię jeszcze dokładnie 8 minut :D Wszelkie próby powstania po trzecim dzwonku zakończyły się niepowodzeniem :D

Gość BUDZIKOWAaa
jejku, a ja mam taki problem z wstawaniem rano... i to bez różnicy o której pójdę spać. a przeważnie to mam tak, że im wcześniej pójdę spać tym trudniej mi się z łóżka rano zerwać...

Gość Panna Marple
A mój mąż robi zryw w pierwszej sekundzie po zadzwonieniu budzika. Podziwiam go. To jest dopiero samodyscyplina.

Gość BUDZIKOWAaa
jeszcze lato wiosna to jakoś daje rady... ale zimą to masakra. 6 rano ciemno za oknem, noc zdaje się, a ja muszę doopę do roboty zrywać :O

Gość Aleksandra8008
Ja mowie do niego "zamknij się" i wyłączam. No i wstaje...

Gość galoty konkubenta
glaszczesz myrek :P glaszczesz ...:D

nie cierpię rano wstawać:o ale jak już muszę, wyłączam to nie znośne, głośne urządzenie i leżę przed 30sek. złorzecząc światu i zastanawiając się, czy nie mam szans odwrócić się na drugi bok, udając, że nie słyszałam budzika, po czym z rezygnacją zwlekam się z łóżka:):P

Gość makijazyk8
wale w niego z całej siły i leze jeszcze 5 min.Potem robie sobie kawke (najlepsza na przebudzenie jest niskodrazniaca Astra) i ruszam do szkoły

Gość electropop
czekam aż się wydzwoni i sam nastawi na piętnastominutową drzemkę, dopiero po szóstej takiej drzemce ruszam dupę z wyra klnąc, że za późno wstałam 🖐️

Gość józio
wale konia az przestanie dzwonic

Gość pikna miska
zostawiam telefon z nastawionym budzikiem na drugi koncu pokoju i jak zadzwoni dre sie zamknij morde,wstaje wsciekla wylanczam tel i ide robic kawe klnac przy tym pod nosem,ze znowu sie za pozno polozłam.i tak codziennie:o

Gdy mi dzwoni budzik... Po prostu wstaję... nie mam tym problemów.... Czasami uderzę się o coś w coś... różnie zależy od ilości przespanych godzin... Ale ogólnie, żeby zwlec się z łóżka, nie mam problemu :)

jak zadzwoni włanczam drzemke,wtedy dzwoni ponownie za 15min,wstaje zła ze znowu sie nie wyspalam i obiecuje sobie ze jak tylko wroce z pracy to poloze sie na godzinke,a wieczorem poloze sie wczesniej,i jak zawsze dupa z postanowien.

Gość hiena cmentarna
nie słyszę budzików, wyłączam go śpiąc, a potem wkurwiam się, że nie dzwonił. raz nawet robiłam awanturę w sklepie, bo mi jakieś zepsute gówno sprzedali, okazało się, że problem jest we mnie. wstaję dopiero wtedy jak pies mnie trąca nosem i obślinia w oczekiwaniu na śniadanie, na szczęście on ma budzik we łbie i codziennie o szóstej sterczy mi koło łóżka.

Gość polpoipoiopo
Rzucam nim o ścianę.