Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ollena85

Powiedział że nie spełniam jego standardów

Polecane posty

Spotykałam się ok. miesiąca z pewnym facetem, wczoraj było 5te spotkanie i na pożegnanie powiedział mi, że nie możemy się dalej spotykać, ponieważ poznał mnie już trochę i nie spełniam jego sandardów. Tak to ujął. W pierwszej chwili nie wiedziałam co powiedzieć, zamurowało mnie, a potem mnie na śmiech wzięło. Najlepsze jest to, że on nie jest ani żadnym przystojniakiem na którego by leciały kobiety. Ledwo 170 cm w butach, łysiejący, z pryszczami na twarzy. No ale nie powiem, zauważyłam w nim fajne cechy i być może nawet coś z tego by wyszło. Ale po takim tekście jaki usłyszałam to mogę napisać jedno - faceci to kretyni :)

:D:D:D pewnie jesteś za mądra i zdecydowanie przekraczasz wszelkie dopuszczalne przez niego normy inteligencji u kobiet :D:D:D

Gość *************
widocznie nie spełniasz jego standardów

Najlepsze jest to, że on nie jest ani żadnym przystojniakiem na którego by leciały kobiety. Ledwo 170 cm w butach, łysiejący, z pryszczami na twarzy a ja powiem tak :) Ze jak by koles tak nie powiedział ( na marginesie to raczej koles prosty i bez kultury ) ,to gwarantuje ci ze nie widziała bys tych pryszczy i łysiny na jego głowie ...był by dla ciebie mega przystojniacha i królewiczem ... Tutaj raczej bodło cie to ze dostałas kosza :P A to ze koles powiedział ci tak a nie inaczej to chyba dobrze ze to zrobił teraz a nie za rok ? A w jaki sposób to zrobił ? Chyba troche prostolinijny ale jednak dosadny :P

Gość cfghbcvngfvn
pewnie jakis wykształcony facet ale z takim wzrostem to dla ciebie lepiej dziewczyno :) znajdziesz jeszcze faceta normalnego wzrostu !!!:)

nie no, sama wymowa znaczeniowa tekstu jest ok. - po prostu chodziło mu o to, ze nie jesteś w jego typie jednak, ale forma, w jaką to ubrał mnie rozśmieszyła :D

Wiecie, on sprawiał wrażenie bardzo pewnego siebie. Nawet jeśli miał kompleksy to je umiejętnie ukrywał. A i jeszcze coś. Inny jego tekst: \"wiesz, ja nie jestem z tych co chcą tylko seksu, tak więc rozumiesz, nie będę kontynuował tej znajomości tylko po to żeby cię zaciągnąć do łóżka, bo tak bym przecież mógł\". Zobaczcie jaki szarmancki :P

Gość nie no sam tekst kretynski
Ale dlaczego faceci to kretyni? Byc moze potrzebowal az 5 spotkan, zeby sie przekonac, ze nie ejstes w jego typie, ze nie pasujecie do siebie, ze nie zaiskrzy. Co z tego, ze ma pryszcze? Moze ma jakies tam wyobrazenia, jakies tam wymagania. Dal szanse temu ewentualnemu zwiazkowi. Ale po 5 spotkanial uznal ze to nie to. Byl szczery. Dlaczego uwazasz go za kretyna?

Uważam go za kretyna, bo używał tego typu zwrotów. No sorry, ale przecież można było ująć to inaczej.

powiedzialby, ze nie widzi waszej przyszlosci to przybiegniesz i powiesz co za kretyn, po pieciu spotkaniach juz nie widzi sensu - a zaden z niego ideal :-)

Gość dziurawa rynna
To nie znaczy że jest kretynem, a jedynie szczerym osobnikiem mówiącym prawdę wprost. Wg ciebie człowiek prawdomówny to kretyn. No proszę.

buhahahaha też bym się roześmiała i zakończyła to... a to jest najlepsze - a co bys zakonczyla wyszlam?? :-) przeciez to on zakonczyl :-)

moze autorka szuka tu odpowiedzi co ten cyt.." Ledwo 170 cm w butach, łysiejący, z pryszczami na twarzy.." mlodzieniec mial na mysli.... :) haha;P:P moze powinna udac sie na forum wrózek i jasnowidzów? taaa tam byjej pomogli w rozszyfrowaniu tej zagadki:):)

Gość do zawsze szczery
ale mogl facet przynajmniej powiedziec cos co nie swiadczyloby o tym,ze potraktowal dziewczyne jak towar ktory ''nie spelnia jego standardow'', czy to tak trudno zrozumiec?:P troche elokwencji panowie a ty ''zawsze szczery'' farmzony tu zawsze wypisujesz, niedlugo zyskasz sobie alter ego ''zawsze glupi'' :P:P

ale mogl facet przynajmniej powiedziec cos co nie swiadczyloby o tym,ze potraktowal dziewczyne jak towar ktory \'\'nie spelnia jego standardow\'\', slowem mial owijac w bawelne, jaasne (wiem wiem, zyczliwosc ) - jaaasne, kobiety opowiadajace o facetach i wymaganiach wzgledem nich juz nie traktuja jako towar - ach ta swoista symetria :-) czy to tak trudno zrozumiec? troche elokwencji panowie troche wyczucia zartu panie :-) a ty \'\'zawsze szczery\'\' farmzony tu zawsze wypisujesz, poprosze o konkretny przyklad \"farmazonu\" :-) niedlugo zyskasz sobie alter ego \'\'zawsze glupi\'\' a tym to sie nie martwie :-)

Gość do zawsze szczery
przyklad farmazonu? powyzszy jest oczywisty, poza tym wiele ich tu na kafe i jak zwykle wszystko przekrecasz swoja pokretna logika:D np gdyby kobieta powiedziala w ten sposob o mezczyznie ze nie spelnia jej standardow to tez bylo by niefajne,ale to ze kobiety ogolnie pisza o swoich wymaganiach (jak i mezczyzni) jest calkiem normalne

przyklad farmazonu? powyzszy jest oczywisty, poza tym wiele ich tu na kafe i jak zwykle wszystko przekrecasz swoja pokretna logika np gdyby kobieta powiedziala w ten sposob o mezczyznie ze nie spelnia jej standardow to tez bylo by niefajne,ale to ze kobiety ogolnie pisza o swoich wymaganiach (jak i mezczyzni) jest calkiem normalne a przeczytalas to co napisalem? serio? bo przeczysz sobie - podpowiadam w kwestii "towaru":-) poczatek pozostawie bez komentarza no bo do czego sie tu odniesc, konkretow brak :-)

Cos w tym musi być. Skoro zwróciłaś uwagę na łysego karła z pryszczami to sama raczej miss świata nie ejsteś. Bardzo możliwe zatem, że nie spełniasz anwet jego standardów.

Gość do zawsze szczery
ja tak sobie mysle,ze ktos ma problem z rozumieneim pisanego tekstu i ma pretnesje w moja strone, hę, coż a predatorka to trafny nick. trafny dla wąsatej zawodniczki sportowej z bylej NRD:D

trzeba przyznać że styl w jakim zrobił to ten facet jest co najmniej nie właściwe nie wiem dlaczego niektórzy bronią go że to jest w porządku i przynajmniej był szczery tak nie można na to patrzeć białe kłamstwa w takich sytuacjach nie są złe