Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uciekający Anioł

Gdy facet nie chce dziecka

Polecane posty

Gość Uciekający Anioł

Ostatnio spotkala mnie bardzo przykra sytuacja...myslalam ze jestem w ciazy.moj partner gdy dowiedzial sie o moich podejrzeniach powiedzial mi ze musze usunac ta ciaze albo bede wychowywala te dziecko sama,bo on go nie uzna.bardzo mnie to zabolalo.on ma 25 lat ale to typ takiego wiecznego kawalera ktory lubi imprezowac i pic z kumplami.uwazacie ze w tej sytuacji powinnam go zostawic?po tej sytuacji nawet mnie nie przeprosil...Gdy pytalam sie ze czy naprawde by mnie zostawil zmienia temat albo mowi ze nie chce o tym mowic...boje sie ze jesli kiedys naprawde zajde w ciaze i on mnie zostawi sama z dzieckiem :(

Gość i tak pewnie bedzie

nie, nie zostawiaj go...... jak chcesz byc ze scierwem ktore Cie nie szanuje, twoja sprawa

Gość koooolll
może tak być ale nie musi

Gość kruszynkowymiś
współczuję.POznasz jeszcze faceta z jajami

sama napisałaś,ze to typ wiecznego kawalera, czyli niedojrzały do ojcostwa facet, miałaś już próbkę jego możliwości.... ja bym podziękowała za współpracę

Zostaw go. Gdyby Cię kochał tak naprawdę to przez głowę by mu nie przeszło by zostawić Cię samą z małym dzieckiem tak na pastwę losu.. tu nawet nie chodzi o to czy on chce dziecko czy nie. razem uprawiacie seks i razem powinniście ponosić konsekwencje... nie byłabym z facetem po takich słowach.. skoro by Cię zostawił tylko dlatego, bo na głowę spadłaby mu masa obowiązków to to nie jest miłość.

Gość dfgdsfgadsgasg
zostawic to jedno, a druga rzecz ze powiedzial ze nie uznalby dziecka to znaczy ze mysli ze to nie byloby jego dziecko, ze go zdradzasz. co za porabany "zwiazek". nie trac zycia na takiego buraka!

Są też ludzie którzy nie chcą mieć dzieci, szanuje decyzje każdego człowieka ale powinno się o tym poinformować na początku tak samo jak o bezpłodności.

to burak, nie że nie chce tylko,że się zachowuje jak burak.

Gość Bisc
huj zniego ityle ma tyle lat ze powinien byc juz dojtzraly ale nie zawzse wtym wieku tak jest.zal mi go taki wolny ptaszek pewnie niewie co to odpowiedzialnosc iciezzka praca!Zostaw go i znajdz lepszego bo zasługujesz na szacunek i prawdziwa milosc anie takie flejtustwo!

Gość fioletkaaaaa
uciekaj jak najdalej, niestety;/ co to za facet,co da Tobie i Waszemu dziecko jeśli takowe przyszłoby na swiat? Nic. Albo jak napisalas namawialby do usuniecia. palant,gnojek, dran a nie facet. Kazdy kochajacy mezczyzna nawet jesli narazie nie chcialby miec dziecka, ucieszylby sie na nie, bo nosilaby je ukochana kobieta. Nie badz z niedojrzalym dupkiem.

Gość bez odbioru
Hmmm no to masz jasność, Aniołku - facet nie chce dziecka, nie i już. Masz wybór - albo go rzucisz i znajdziesz kogoś, kto dopuszcza, że możecie zaliczyć wpadkę i nie będzie to dla niego koniec związku, albo tkwisz w tym nadal ze świadomością, że w razie wojny jesteś sama. Dla mnie wybór jest prosty...a dla Ciebie?

Gość moja opinia
ale frajer, ja bym go za drzwi wystawiła... natychmiast!!

Gość frufru
do łóżka się pcha, odpowiedzialności ponosić nie umie. ja bym podziękowała.

Gość Uciekający Anioł
on mi powiedzial ze nie uzna tego dziecka bo nie jest gotowy na dziecko i ze dostane od rzadu jaks kase jak bedzie ojciec nieznany.nie sadze zeby myslalal ze go zdradzam bo dobrze wie ze bardzo go kocham

Gość bez odbioru
buahahahahahaha od rządu kasę?? od jakiego rządu? bo od polskiego raczej nie :D ale kochaj go dalej ;)

Dzieci są kochane sam bym chciał mieć małego robaczka hehehe atego kolesia zostaw bo bedziesz kiedyś żałowac . 25lat to akurat dla mężczyzny wiek by założyć rodzinę będąc żonatym też można chodzić na dyskoteke oczywiście z żoną

Gość Uciekający Anioł
strasznie wszystko mnie to zabolalo nigdy nie sadzilam ze on sie zachowa w taki sposob...wczesniej gdy rozmawialismy co by zrobil w razie ewentualnej wpadki to powiedzial ze by mnie nie zosatawil i razem bysmy wychowywali dziecko...a gdy pojawily sie obawy o ciaze to sie tego wyparl i powiedzial ze nigdy w zyciu tak nie mowil :( i jeszcze zaczal mnie obrazac jakbym byla wszystkiemu winna...ze jestem niezyciowa i jestem glupia ze chce urodzic :( tak mi ciezko :(

Gość a ja mam odwrotnie
mój facet chce dziecka a ja nie, jednak nie zazdroszczę ci bo brzydko pwiedział. Przykro mi to stwierdzić ale to nie jest odpowiedzialny facet

Gość ale durna..
że też są takie głupie dziewczyny jak ty!! współczuje Ci,że nawet w takiej sytuacji go nie rzucisz.. Nacierpisz się w życiu dziewczyno..

Gość oleńka2333
Od takiego faceta trzeba od razu uciekac, bo juz wiadomo ze jest nieodpowiedzialny i w razie wpadki zostaniesz sama

Gość bartek1984
zostaw tego durnia !!!!

ja bym zastanowiła sie poważnie czy chce w przyszłości dzielić zycie z takim facetem...żebyś poźniej nie żałowała, jeśli kiedyś wpadniesz

Gość mam nadzieję że uciekłaś od
tego zasranego buca😡

Gość Uciekający Anioł
tak odeszlam od niego....nie wiem czy zrobilam dobrze, bardzo za nim tesknie...ale po tym wszystkim nie potrafie juz mu ufac, kochac sie z nim bo w ciaz mam swiadomosc ze jesli zajde w ciaze to prawdopodobnie zostane sama...tylko czemu to tak boli ?