Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Panika przedsesyjna

Polecane posty

Nie zdam, nie zdam, nie zdam :O. Uczę się z notatek ale co z tego jak na testach calkiem inne pytania :O:O:O Egzamin już w poniedziałek :O I tylko dzisiaj mam czas żeby się nauczyć bo weekend zajęty :O

:d a ja jutro mam egzamin z immunologii :D i co...jak niejutro to nastepnym razem.... dziewczyno niestresuj sie;) szkoda zycia :)

Gość o maj gad
trzeba bylo się systematycznie uczyć a nie na ostatnio chwile...

Gość o maj gad
uczy sie ten kto nie chce mieć potem problemów na ostatnio chwilę. nie wiesz ,ze materiał systematycznie przyswajalny jest lepiej zapamietywany

systematycznie uczą się oszołomy bez życia towarzyskiego :O Zwodniczy, poczytaj te notatki , ucz sie tyle ile możesz i tak nic innego już nie wykombinujesz - będzie git :)

Wiesz z tą teorią to nie tyle problem co z pytaniami. Przeglądałam z zeszłego roku przykładowe i mało sie pokrywaja z tym co na wykładach podają... Takie szczegóły nie wiadomo skąd........... :O Albo odpowiedzi różnią się jednym słowem i myśl człowieku która prawdziwa :O Głupia neurologia 😠

hmm... podejrzewam , ze skoro masz stypendium to wzorowa z ciebie było do dzisiaj studentka :P, czasami coś fuksem się udaje , może akurat pytania podpasują? Powodzenia

eee tam zwodniczy - w twoim wypadku tragedii nie ma - inni mają gorzej - uwierz :) 3mam kciuki -pa

Gość korelija
a ja mam w poniedziałek egzamin z samorządu i polityki lokalnej i mi sie tego nie chce już uczyć... a czeka na mnie jeszcze prawo mediów :/

Gość heheh a skad ja to znam
ale u mnie sesja dopiero od 9 lutego gratuluje sredniej ja tak nie szaleje, ale tak to jest gdy sie porywa z motyka na slonce (jestem umysl humanistyczny, ale ambitnie jak na siebie poszlam na informe i ekonometrie :D) pozdrawiam studentow