Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red rain

pusciutka i głupiutka, a uwielbiana

Polecane posty

Gość red rain

Tak, uprzedzam wszystkie komentarze - jestem zazdrosna. Ogólnie staram sie nie przejmowac ta sytuacja, ale to czasami boli, gdy głupota i pustość ubrana w za krótkie spodenki jest doceniana. Bo jedna z dziewczyn z mojej klasy taka jest - niby ma dobre oceny, ale to nie przekłada sie na jej inteligencje. Gdy z nią rozmawiam albo słysze jej wypowiedzi to zastanawiam sie jak mozna byc tak ograniczonym w słownictwie, pustym...jej komentarze zazwyczaj ograniczaja sie do 'hihihih' 'hahaha' 'nie pierdol' 'powaga?':O I jest bardzo ładna, ale akurat nie tego jej zazdroszcze, bo choc moze jestem od niej brzydsza, to nie mam zbyt duzych kompleksów. Ale dobija mnie to, ze kazdy uwaza ja za bóstwo, tylko ze wzgledu na wyglad (plastikowy oczywiscie - tlenione blond włosy, tipsy, makijaz smoky eyes nosi od 13 roku zycia:O). Nie oceniam jej powierzchownie, bo mieszkamy blisko siebie, zreszta znam ja od podstawówki. a dzisiaj chłopak, który mi sie podoba jak cholera zaprosił ja na randke:O i tu nie chodzi tylko o wyruchanie czy cos...mamy po 17 lat, chłopacy jak narazie ograniczaja sie przede wszytkim do macania, nic wiecej; zreszta ogólnie ja uwielbiaja - moj kumpel powiedział, ze gdyby miał w tej chwili sie z jakas ozenic to byłaby to własnie ona

Mam wrażenie że ta dziewczyna którą opisujesz jest podobna do Dody a ja kobiet o takim charakterze nie lubię. A poza tym skoro jest taka łada i za nią ganiają to czemu jeszcze nie ma jednego chłopa "na stałe" ?

niestety, red rain, nic na to nie poradzisz. spora czesc meskiej populacji uwielbia takie typy. na szczescie, zdarzaja sie wyjatki, faceci ktorzy widza te panny tak jak Ty je widzisz, maja z nich polewke - wlasnie Ci inteligentniejsi powinni docenic Twoje walory.

Gość red rain
Być może zazdrość oślepiła mi oczy, ale staram sie oceniac obiektywnie. I chyba moge wyrazic własne zdanie na jej temat?:O Nie mam ambicji, aby miec powodzenie u wszystkich chłopcow ze szkoły, wiec tu nie o to chodzi. Raczej o te pojedyncze jednostki, za którymi szaleje od rozpoczecia szkoly, a które szaleja za nia:O I naprawde nie moge zrozumiec jak mozna kogos tak bardzo lubic. Może sie podobac, ale jesli mówimy o przyjaźni, miłości to tutaj ważną role odgrywa charakter. Chyba trudno 'pokochac' kogos z kim nie mozna normalnie porozmawiac:O Levviatan - Doda jest chyba bardziej agresywna itp. A ona jest po prostu nijaka, pusta, ale nijaka Dlaczego nie ma chłopaka na stałe? Często ma, ale szybko zmienia.

Skoro szybko zmienia to raczej ni ma na stałe bo dla mnie stały związek to taki który ma już przynajmniej pół roku za sobą :)

A skąd wiesz jaka ona jest? czy każdy musi gadac o książkach, używać wysublimowanego języka i nie przeklinać by mieć fajny charakter. Nie ma w Tobie za grosz obiektywizmu. Ciekawe, jak wygląda Twoja rozmowa z innymi. :o

Gość być albo nie być oto jest...
macie 17 lat a ona wygląda jak modelka,. Pewnie jest pewna siebie i tym przyciąga ludzi. A ty nie możesz obiektywnie ocenic jej, bo jesteś emocjonalnie związana ze sprawą. To znaczy z chłopakiem który się z nią umówił...

Gość red rain
prawiczek z wiara - przeciez nie twierdze, ze aby miec fajny charakter trzeba byc kujonem i gadac o lekturach:O Chodzi mi o zainteresowanie swiatem, o swoje zdanie, poczucie humoru....kurde, trudno to opisac. Po prostu - o zwyczajna rozmowe na różne tematy. A ona jest ograniczona do kilku bardzo przyziemnych, które moga byc ciekawe przez jakis czas, ale potem sie juz nudza. Jako dzieczyna lubie gadac o facetach, kosmetykach itp ale ile mozna w kołko jedno i to samo? I wydaje mi sie, ze zakładasz, ze jetem brzydka:O A jestem dosc ładna, tylko hmmm...moze nie az tak charakterystyczna jak ona Tak samo uważałam tydzień wczesniej, rok wczesniej i jeszcze wczesniej. Sprawa z chłopakiem sprawiła tylko, ze bardziej to zabolało

nie, nie chodzi o to ze inteligentniejsi wola brzydsze, ale cenia w dziewczynie rowniez inteligencje (bo inaczej o czym z nia beda gadac? o lakierze do paznokci? :-O)

Gość red rain
Jesli chłopcy uwielbiaja tematy -zakupy-gwiazdy z pudelka-kosmetyki-faceci, to przepraszam bardzo, juz sie zamykam:) widocznie to ja jestem zbyt ograniczona

Gość Lucyferek
a miałas jakiegos chłoapa? moze dlatego jestes o nia tak zazdrosna, bo gdybys była szczesliwa nie zauwazalabys jej sczesia;)

Gość bo faceci do 30 roku zycia
szukaja kobiet, ktorych wyglaaem moga pochwalic sie przed znajomymi jak ktos jest piekny, to przypisuje sie mu tez dobre cechy charakteru, wiec laseczka ma podwojna moc dodatek w formie inteligencji i ciekawych zainteresowan nie jst jej potrzebny jest piekna i mila, facetom to wystarczy, oni maja prosty gust

ależ nie ale beadz na tyle miły i nie otwieraj paszczy jesli nie masz nic do powiedzenia co z ciebie za facet siedzacy na kafe dla bab az litosc bierze...

" ależ nie ale beadz na tyle miły i nie otwieraj paszczy jesli nie masz nic do powiedzenia co z ciebie za facet siedzacy na kafe dla bab az litosc bierze..." Może Ty otwierasz paszczę(wole nie wiedzieć po co :o), ja piszę na klawiaturze.

Gość poparcie czekoladki
Prawiczek z wiarą zniknij bo nie mogę już czytać twoich mądrości,a wszędzie cię pełno...

"A co tam Prawiczku , widze dzisiaj jakiś zadziorny jesteś?" Standard, jak zwykle każda wytyka moje prawictwo. :o "a ty chociaz zamocz prawiczku" jak widac na załączonym obrazku.