Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoreksja16

kto płakał wczoraj ogladając pierwszą miłość?

Polecane posty

Gość anoreksja16

jak Ilona się zabiła? przyznać się 😭

Gość say what
a co to?

Gość nikuuu
Nie ogladałam, ale jak mówiszze mozna było popłakac to zapłaczę.

Gość anoreksja16
say what- serial 😭 nikuuu - zapłakać? ja to ryczałam tak, że matka musiała mi miskę nadstawić nad gębę bo powódź byśmy mieli w mieszkaniu 😭 buuu

Gość fdgjk
ale ona sie nie zabiła:o tego jeszcze nie wiadomo:o

kiedys mi sie ten film bardzo podobal, teraz uwazam ze durniejszego nie ma...chyba zmienil sie tam rezyser

Gość jak amerykanin to na pewno
a co to jest?

Gość Aera Teint
jasne... na bankl sie nie zbaila

Gość anka1-1
Kurde nie ogladalam ale musze w pon ogladnac powtorke:) a jak myslicie majak wroci jeszcze do pawla czy z tym czarnoskorym sie zwiaze na stale czy to chwilowe?? z drugiej strony troche to glupio wymysklili bo nie sadze zeby jakas para po tyg sie juz rozeszla ale ok:):) to jak z ta majka i awlem??

Gość anka1-1
sorki za bledy;p

Gość Aera Teint
nie wiem czy wroci ale wolalabym zeby nie.... choc obojga nie lubie to jego bardziej.... wole Kinge bo jets szalona hehehe

Gość Aera Teint
ale pewnie wroca do siebie niestety.... ale ich zwiazek jest nudny i taki flszywy, nieprawdziwy... nie moge patrzec na to lizanie sobie dupy.... biedni tacy a chat odjebana ze szok... ona nie pracuje nic nie robi a ma kase... to w tym filmie mi nie pasuje

Gość anka1-1
noooo kinga wymiata!! zwlaszcza teraz byly fajne scenki z arturem jak sie odgrywali na filipie i edycie:D:D hehe moze sie okaze jeszcze ze tomeczek to synek artura:D

Gość anka1-1
tyle ze ona miala kase bo cos tam wygrala kilka mln pamietacie? i wtedy budowala ta fundacje itp moze jeszcze maja ta kase bo mi wlasnie tez to sie nie podoba;/ mnie denerwuje ze ona caly czas ma usta pomalowane zje cos blyszcza sie obudzi sie blyszcza sie itp:D

Gość Aera Teint
dostala spadek po kims tam z tego co pamietam ale caly oddala na dom dziecka.... przeciez z dobrego serca nic sobie nie zostawiala

Gość anka1-1
no mozliwe ... no ale przeciez pawelll pracowal zetelnie jakos strazak:D:D hehe no nie wiadomo skad czepia kase.

Gość JA PŁACZĘ
na tym, że ten serial idzie jeszcze w tv! [beksa):classic_cool:

glupie w tym serialu jest to ze postacie sie znikaja i pojawiaja a na stale sa tylko nudni majka i pawelek, nie podoba mi sie ze je4st nieprawdziwy bo uczucie majki i pawla jest sztuczne niby ja kocha a ja zostawil, mysle ze na miejscu pawelka kazdy by ilone przlecial dlatego ten serial jest nieprawdziwy ze to niby majka i pawelek tacy swieci i nikogo nawet nie moga pocalowac

Gość ---------------i choouy
tiaaa i że niby Majeczka jest ładniejsza od Ilony:o rozwaliła mnie ta scena gdy Ilona zapytała się Pawła czy jest w sukience Majki podobna choć trochę do niej;D a Paweł coś tak wybełkotał pod nosem:o szkoda że nie mógł powiedziec prawdy:D a najbardziej wkurza mnie ta ich nieskalana miłość ... "ciągle myślę o Pawle" "ciągle myślę o Majce".... ;/ żenada..... napisałam swoje żale do reżysera PM a ten mi tylko odpisał coś wymijająco ze oni niby biorą wszystkie komentarze widzów pod uwagę;// chyba raczej biorą pod uwagę komentarze małolatów wielbiących majeczkę :o

Gość tez to za
a ja pawla zajebiscie lubie, majki-nie. ale uwazam,z e pawel w ogole dobrze gra, wczuwa sie.

ja w sumie też go lubię...oczywiscie jak akurat nie pieprzy o Maryśce;/ aah przypomniało mi się. Ilonka powiedziała chyba; Rozumiem. Pewnie jest dużo ładniejsza ode mnie" A ten dekiel nawet nie skomentował😠 http://epatqa.wrzuta.pl/obraz/nV0838yeeH/aneta_zajac http://republika.pl/blog_hw_3904468/5103055/tr/jakoni1.jpg rzeczywiscie...Ania w ogóle się nie umywa do boskiej Anetki;D

Gość OIOM
to co ona sobie zrobila ze nei zyje?

a to co przez Pawła sie zabiła??? bo jeśli tak to juz 2 dziewczyna przez niego popelnila samobojstwo :o pierwsza byla ta taka czarna, nie wiem jak jej bylo na imie:D a serial to totalna porazka:D

Gość dgffdgdfgdfg
ja nie lubię ani pawła ani majki ale to są główne postacie i raczej nie znikną a w programie czytałam że ilony nie uratują wiec mozecie ryczeć bo ona umarła

Gość lubie duze
wiem ze juz ktos to zauwazyl ale musze to napisac hehe majka jest gruba na ryju i oblesnie wyglada jak prosiaczek:D

nooo przez Pawła się zabiła kolejna ;D :/ wyznała mu miłość, po czym go pocałowała a ten debil wyskoczył do niej "przepraszam Ilona. Nie mogę. Ciągle myślę o Majce" :o no jeb :o połknęla chyba wszystkie tabletki jakie miała i przepiła je wódką.... i kaput 😭 :D

ahaa dodam ze Maryśka wróci do Pawła 20 lutego:o:o:o i znowu sie zacznie....:o

Gość działajmy
ludzie!!!!!!!!!!!!!napisałam na N-K do reżysera PM (zreszta nie tylko ja) że jestem oburzona, że nie będzie juz Ilony, itp. a on odpisał mi , że jeszcze nie wszystko jest stracone i Anna Janocha moze jeszcze wrócić do PM!!!tylko musimy pisac do producentow serialu , do polsatu , do grupy ATM , musi byc nas duzo to wtedy Ilona wróci!!!! dlatego jeśli jestescie za nią to piszcie koniecznie, bo jesli będziemy tylko siedziec, biadolić i nic poza tym , to oni sobie to oleją i będziemy oglądać Maryśkę i Pawła razem juz chyba do konca PM :/ !!!