Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna2009

Dziś mam studniówkę, a zachorowałam

Polecane posty

Gość Martyna2009

Może wziąć jakieś silniejsze leki i jednak pójść? Zapłaciłam 150 zł, wszystko kupione :( W nocy miałam podwyższoną temperaturę i czuję jakby ból w kościach. Czy to może być grypa? Może nic się nie stanie jeśli pójdę :(

Gość Martyna2009
:(

Gość piczko
jasne że musisz isc!

Gość ja bym na pewno poszła
a swoja droga tania ta Twoja studniówka, ja miałam pare lat temu i była droższa.

Gość jak amerykanin to na pewno
nie idz, spedz ten wieczor na kafeterii

Gość zrob jak uwazasz
ja pamietam, że razem z moim facetem bylismy na studniówce jak on byl chory (prawdziwa grypa) i przyjmował antybiotyk. Jak się potem okazalo nie byl jedyna osobą chora i na antybiotyku. taki sezon po prostu.

Niestety , to może być grypa :( Przykro mi , że zachorowałaś .Poczekaj i zobaczysz jak będziesz się czuła za parę godzin .Powodzenia :)

Gość jak amerykanin to na pewno
ja tu czegos kurwa nie rozumiem, jak ci powiedza idz to pojdziesz, a jak siedz na dupie w domu to zostaniesz? pelnoletnie kurwa, egzamin dojrzalosci zaraz, a ta glupia ges nie wie co robic, o litosci!

Gość anka1-1
wes pozazywaj jakies leki ferweks aspirynke i takie tam i na stowe idz!! zabierz ze soba tez leki

Jeśli nie czujesz się tragicznie to idź :) wypij sobie teraz jakiś fervex czy coś, może Ci sie polepszy ;) ja byłam na mojej studniówce z ostrym zapaleniem zatok i zużywałam średnio paczki husteczek na godzinę, ale dałam radę, bawiłam się dobrze i przeżyłam :D tylko weź sobie coś do ubrania cieplejszego jak będziesz siedzieć, bo nie ma nic gorzego jak to, jak będziesz zgrzana po tańcu i Cię owieje...

Gość Aera Teint
co tak tnioa ta studniowka?? ja od osoby placilam 180 a od pary 270... nie byla to jakas bigata stuiowka czy cos na dodatek byla na 300 osob albo i wiecej

Oj , amerykanin - po co te nerwy i wulgaryzmy ? Nie musisz przecież odpowiadać i po sprawie :) No tak ,ale żeby tak postąpić trzeba być dorosłym :P