Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniminni

CILEST jego złe skutki uboczne,ktoś takie miał?????

Polecane posty

Gość miniminni

biore cilest po raz drugi po po nad 1,5 rocznej przerwie(ciąża,karmienie piersią) wczesniej nie odczowalam zadnych skutkow ubocznych i nic mi nie dolegalo dzisiaj wzielam 9 tabletke z pierwszego listka i coraz gorzej sie czuje wczoraj strasznie bolaly mnie jajniki az skrecalam sie prawie z bolu zwlaszcza jak siadalam i wstawalam to bylo przy 8 tab,po tyg od ich brania mam straszne zawroty glowy czuje krecka,czuje motyle w brzuchu,przechodzi mnie dreszcz i po chwili robi mi sie strasznie goraco,od 4 dni dretwieja mi nogi i rece zwlaszcza w nocy.....tak jak pisalam poprzednim razem a bralam cilest 2 lata nic mi nie dolegalo a teraz czujesie strasznie i oprucz tego czuje sie jak bym wazyla 10 kg wiecej a waga mi ani nie drgnela dalej waze tyle co wazylam,szukalam roznych rzeczy na ten temat i roznie to bywa duzo naczytalam i ze wiele kobitek pisze ze mialy tak ale za to zaokroglily im sie ladnie piersi,cera superchodz ja to problemow z nia nie mam jeszcze przebolalabym te skutki ktore po tych 2 miesiacach jak to powiedzial moj lekarz powinny przejsc gdyby moje piersi chodz troche poprawily sie w swoim wyglandzie a one wcale nawet nie drgnely od nich sa takie jak byly po zaprzestaniu karmienia male i z deczka sflaczalo obwisle,nic mnie nie bola ani mi nie nabrzmialy ;(;(;(;( moze powinnam je zmienic na inne tabletki,a wy dziewczyny tez tak mialyscie i jak dlugo,bo z cycuchami to juz sie nie ludze ze im sie cos poprawi po cilescie

Gość ja biore cilest
dopiero od kilkunastu dni. mam plamienia -to podobno normalne na poczatku, ale do tego miewam bole w podbrzuszu, to mnie martwi, w ulotce nic nie pisze o tym:/