Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrwrwtretretre

studiuje dziennie ciezki kierunek, pracuje i nie amm czasu na nic

Polecane posty

Gość rewrwrwtretretre
moze i tak ale i tak podswiadomie bede chowac reke widzac te piekne pazury tych dziewczyn i glupio i bedzie z moimi byle jak w kitke uczesanymi wlosami w stosunku do ich dlugich, prostych wloskow :( :*

Gość hola hola...
tak bo na ekonomiii to tylko matematyka przez cale piec lat wiesz.... :/ Tez studiuje dwa kierunki: administracje i ekonomie i o czasie dla siebie moge pomarzyc :(

Gość takie o pytanie
no sorry, ale jak srudiujesz 2 kierunki, to chyba oczywiste, ze nie ma sie wlasnego zycia. pozdro

Gość Ekonomista
"rewrwrwtretretre pracy bede miala wiecej nic ekonomista (iby przyszlosciowy zawod) poza tym chce tez skonczyc konserwacje zabytkow kuzynka pracuje i zarabuia ok5 tys" Jeden wielki LOL, bo tym nie kierunku nie ma żadnej pracy :D Ciewe gdzie Ty chcesz zdybyc dosw :)

Gość rewrwrwtretretre
strasznie bawia mnie prognozy inych na moja i czyjas przyszlosc zycie ma rozne koleje los 1 moja kuzna jest po prawie- nie mam 3 rok aplikacji gowno zarabia i to nie w zawodzie 2.historyk sztuki i konserwator 5 tys :/

Gość rewrwrwtretretre
mysle,ze takie gadki sa puste. Poza tym ja mam swoja pasje- wiele osob mowilo mojej kuzynce: smieszna jestes ja studiuje mechanike/ekonomie/ matematyke to przyszlosciowe a Ty? czesc z nich pokoczyla w biedronie albo tesco a moja kochana trzepie kase i uwiebia swoja prace. w zyciu naprawde roznie bywa.

Gość Ekonomista
ilu potrzeba konserwatorow sztuki czy archeologow w tym kraju ? Nie przecze to pewnie trudne studia, ale w tym kraju nie ma nikt kasy na zabytki czy jakies badania...Jakby to byl taki dobry kierunek to ludzie z pewnoscia by na niego uderzyli....Prawo nie jest przyszosciowe...chyba, ze masz kanclarie :) mechana i ekonomia sa jak najbardzej przszlosciowe, matma moim zdaniem nie, zbyt ogolna.. Pokaz mi jedna oferte pracy dla archeologa w skali kraju :) czekam na link ;p

Gość rewrwrwtretretre
sluchaj po stylu pisania widze,ze nia mamy o czym rozmawiac. Pozyjemy, zobaczymy. Archeologia ikonserwacja- bardzo malo ludzi konczy ten kierunek w moim woj.jest bardzo potrzebana taka specjalizacja. ile jest ekonomii, zarzadzan - dzienne (widomo lepsze) plus zaoczne? niech oni beda siebie pewni. ja wiem,ze od razu mam prace po skonczeniu studiow archeologow nie ma wogole calym wojewodztwie ja bede 1 rocznikiem. Albo zostane na uczelni, albo konserwacje dorobie albo przy budowie autostrad bede uczestniczyc. Mam tez mozliwosc o ile zachowam dobre wyniki w nauce an Egipt.

Gość rewrwrwtretretre
ie orientujesz sie na ryku pracy? dlaczego ludzie nie ida? jest 40miejsc na cale zach.pom dostaje sie 40os konczy ok15 w tym czesc bierze 2 kierunki i niepracuje w zawodzie bo widocznie nie chce. Nie ma ludzi, zaczynaja sie przed 2012 budowy drog i teraz my jestemy potrzebni

Gość Ekonomista
My sie nie rozumiemy - ja pracuje i nie narzekam - tydzien pracy szukalem :) Jesteś 1 rocznikiem ok, a jakieś oferty pracy ? Ja moge CI zarzucic po 10 z kazdego wojewodztwa, a Ty nie mozesz odszukac 1 w kraju ?:>

Gość hola hola...
no to skoro masz takie zajebiste studia to po co narzekasz, trzymaj sie ich rekami i nogami, skoro jestes przecietna to kuj i nie mysl o tym ze inni lepiej wygladaja, skup sie na nauce. jak to Twoja pasja, to sie temu poswiec w calosci i jak juz bedziesz zarabiac te 5 tysiakow to sobie odbijesz:D pozdro

Gość Ekonomista
"rewrwrwtretretre ie orientujesz sie na ryku pracy? dlaczego ludzie nie ida? jest 40miejsc na cale zach.pom dostaje sie 40os konczy ok15 w tym czesc bierze 2 kierunki i niepracuje w zawodzie bo widocznie nie chce. Nie ma ludzi, zaczynaja sie przed 2012 budowy drog i teraz my jestemy potrzebni" Co z tego, że tak malo was skonczy jak ilosc ofert jest praktycznie zerowa? Pisze tylko dlatego, ze probujesz udowodnisz jak masz kapitalny kierunek, wogole nie wiem po co....skoro te studia to niestety ciezki chleb ze znalezieniem pracy, wiec sorka ale pora obalic to co tutaj piszesz, zeby ktos przypadkiem nie wybral sobie tych "przyszlosciowych" studiow....To moje zdanie :)

Gość rewrwrwtretretre
haha i zostane stara panna xD boprzez te ladne panny nikt na mnie nie zwraca uwagi dobra lece z kompa milego dnia

Gość rewrwrwtretretre
otoz ja bede miec na 80% prace w zawodzie, bbede czlowiekiem znajacym sie na genetyce, filozofii, historii, antropologii i etnologii, dodatkowo z Fce i nie wypowiadaj sie na temat ktorego lepiej bys nic nie mowil/a bo nie masz pojecia.

Gość Ekonomista
Ponadto ciezki kierunki to sa politechniczne w stylu automatyki czy informatyki, a nie teoretyczna archeologia....sprobuj spojrzec szerszym wzrokiem ;p Cu :)

Gość blackdarkcolor
wycz ale nawet jakbym miala czas to tipsy, solarium, sorki... wole inaczej ten czas spozytkowac ps studiuje 2 kierunki

Gość Ekonomista
JAk ktos sie zna na wszystkim to jest mniej wiecej tak ze - Jak cos jest do wszyskiego to jest do.... :) Znasz se na każdej dziedzinie, bo mialas 1 przedmiot ?:> Odbywałas praktyki w kazdej z tych dziedzin ? Teoria to teoria :)

Gość Cieszymir
droga autorko topiku a masz chłopaka?

Gość rewrwrwtretretre
nie mam od paru mc

Gość hola hola...
"haha i zostane stara panna xD boprzez te ladne panny nikt na mnie nie zwraca uwagi" yyy przeciez mowilas, ze masz chlopaka...

Gość rewrwrwtretretre
tak lepiej nie rozszerzac zainteresowan:) byc zamknietym w jednym dziale wiedzy - gratuluje.

Gość rewrwrwtretretre
spotykam sie z kims ale to nie jest zwiazek trwaly dla mnie jest bo jest a z tamtym bylam 2 lata a co to ma do tematu?

Gość hola hola...
ok juz rozumiem, ale skoro mialas to jednak ktos na Ciebie te uwage zwrocil;)

Gość Ekonomista
No lepiej umieć wszystko po lebkach :D Badzmy oczytanymi humanistami bez konretnej wiedzy pewnie szybko znajdziemy prace :P

Gość rewrwrwtretretre
tak odbede praktyki w filozofii :0 na pewno :)

Gość hola hola...
To Ty stwierdzilas ze nikt na ciebie nie zwraca uwagi przez zadbane panny.

Gość Cieszymir
Otoż moja droga, jeśli byś miała chłopaka i rzeczywiście się nim przejmowała, prawdopodobnie marną byś była studentką (były by imprezki, zabawy) jako że nie masz chłopaka, to myślę, że dasz sobie radę na studiach a z czasem może będziesz mieć więcej czasu i wtedy umówisz się ze mną ;)

Gość hola hola...
tak filozofia to rzeczywiscie najlepszy przyklad przyszlosciowego kierunku...

Gość Proteus vulgaris
Co ja mam powiedziec, studiuje weterynarie...