Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

66kredka66

do dziewczyn, chodzi o długość penisa. pomóżcie

Polecane posty

zastanawiałam sie co jest ze mna nie tak, ze nie moge kochac sie codziennie. obwinialam siebie, ze jestem jakas dziwna, inna, bo normalnie slyszalam ze wiekszosc kobiet moze, a mnie to boli.a bylam przekonana, ze penis mojego faceta jest przecietny, zaznaczam, ze nie mam porownania. raz zmierzylismy z ciekawosci i wyszlo 19. jak ostatnio przeczytalam, ze 1%facetow ma powyzej 18cm to mnie zatkalo. nie moge sie kochac czesciej niz co 3 dzien, czasem 2. zastanawiam sie, czy to nie z powodu jego dlugosci, bo jest spory.nie wiem jakbym sie czula z krotszym, a probowac nie bede:) co o tym sadzicie, moze wy macie porownanie?? czy penis jest za duzy, czy to ja jestem dziwna, oczywiscie biore pod uwage, ze kazda kobieta jest inna.

Gość djfhjdhfjhgjhjg
popros go zeby byl delikatniejszy ...

Gość karo21212
Tez sadze ze twój facet powinien byc delikatniejszy może za szybko w Ciebie wchodzi ale jesteś jeszcze niezbyt mokra i to boli zresztą moim zdaniem ze tak powiem wszystko się trochę porozciąga i powinno mniej bolec powodzenia:)

ale podczas seksu po przerwie nic mnie nie boli. tylko na drugi dzien. a ja lubie czasem na ossstro:P

Gość dzazda
hehe na ostro ;) wiesz a moze niech ta gra wstepna bedzie bardzioej obfita to bedzie wam duuzo lepiej... i moze niech delikatniejszy bedzie pozdrawiam

Gość laluss
niech sobie pyte obciosa

no wlasnie tu nie chodzi o to, ze nie jest zbyt mokro, albo ze nie jest delikatny. zwlaszcza ze to nie sa 5cio minutówki, tylko 45cio:) moze w tym sęk...jak czuje bol, zmieniamy pozycje, zeby bylo dobrze, a jak dalej boli, to przestajemy. wczoraj gdzies znalazlam opinie dziewczyny ze miala2 gosci, jeden 19cm i ja bolalo caly czas prawie, a drugi mial 15i bylo super. wiec sie zastanawiam czy tu chodzi o dlugosc