Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzcina86

Niech kochają nas ci, co nas kochają.

Polecane posty

Gość trzcina86

"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca to niech im skręci kostkę abyśmy ich poznali po kulawym chodzie." ktoś jednego dnia mówi, że kocha, a następnego dnia już nie... jednego dnia ktoś mówi jesteś dla mnie całym światem by drugiego stwierdzić, że już cię nie potrzebuję... ktoś kto był dla ciebie całym światem, ukochanym, najlepszym przyjacielem nagle staje się obcym człowiekiem... jednego dnia były plany, zaręczyny a następnego dnia on już nie chce budować ze mną nic... a wspólne marzenia to był chyba jakiś żart... prosta historia, było ich już tysiące... nienawidzę ludzi, którzy mówią, że kochają a potem im "przechodzi" - prawdziwa Miłość nigdy się nie kończy, oczywiście ma wzloty i upadki, ale ZAWSZE trwa pomimo wszystko... byłam mu tylko potrzebna dla zaspokojenia jego poczucia bycia kochanym... zaczęłam mieć różne problemy - zdrowotne, rodzinne (może stałam się wtedy mniej wesoła, mniej przyjemna) - zwiał bo tak było najłatwiej - "prawdziwy" mężczyzna :( myślałam, że będę miała w nim oparcie a on przez gg (jakież to oryginalne!) zrywa nasz prawie roczny związek... już minął miesiąc a ja wciąż go kocham i cierpię choć wiem, że nie jest tego wart... i jak tu zaufać komukolwiek?

Gość haslodostepu
wzruszylam sie :o

Gość nie daje
ciezkie te ostatnie pytanie. :( nie umiem juz ufac, chyba nawet juz nie chce probowac zaufac ...

Gość nie daje
u Ciebie minal miesiac a u mnie juz 11 mc. stan bez zmian choc nie powinnam go kochac

Gość jasmutas
mam to samo. Tylko o dziwo jestem facetem. Kobiety też potrafią ranic :(

Gość haslodostepu
olala teraz powstanie topik w stylu ach my samotni,zdradzeni,porzuceni jak nam zle:D calkiem zabawne z was nieudaczniki:D dawajcie jakies opowiescie to sie posmieje przed snem:D

Gość trzcina86
haslodostepu: śmiech to zdrowie :) tylko nie cudzym kosztem... miłego weekendu :)

Gość haslodostepu
ale jestescie tak zabawnie nieudolni ze nie sposob sie nie smiac:D

Gość całkowicie czarny kot
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca to niech im skręci kostkę abyśmy ich poznali po kulawym chodzie." piękne:D