Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładna buzia

Poooo trądziku... jaka pielęgnacja by wrócić do gładkiej skóry?

Polecane posty

Gość Ładna buzia

Po latach z umiarkowanym trądzikiem moja skóra wygląda na taką jakby..zmaltretowaną, trochę przebarwień, kilka niewielkich blizn, rozszerzone pory. Po nałożeniu fluidu niewiele widać, ale bez niego, z bliska, średnio mi się to widzi. Może polecicie jakieś kosmetyki do regularnego stosowania by przywrócic jako tako ładną skórę. nie spieszy mi sie a jestem gotowa na systematycznosc i starannośc:) czy moze lepiej zainwestować w kilka zabiegów u kosmetyczki? Mile widziane naturalne kosmetyki, ale ostatnio zastanawiam się nad domowymi kwasami. Proszę o rady. i czy ktos testowal ten zestaw i jakie efekty? http://allegro.pl/item543095052_mary_kay_zestaw_mikrodermabrazja_gratis.html

Gość Ładna buzia
podnoszę

Ja nie mialam calego zestawu tylko saszetki Mary Key (taki peeling plus serum po), pamietam ze to kupilam na allegro i pisalo ze to mikrodermabrazja. Podraznial mi cere, nie zauwazylam roznicy. Zestaw do mikro z Vichy nie sprawil cudow ale byl na pewno lepszy. Ja polecalabym pojsc do kosmetyczki ktora oceni co bedzie najlepsze (ale bedzie to kosztowalo pare stowek). Mowisz ze Ci sie nie spieszy a mi sie wydaje ze skoro udalo Ci sie uratowac cere od tradziku to lepiej pozbyc sie juz ytego martwego naskorka i odnowic cere, zeby nie daj Boze to nie wrocilo. A jak pozbylas sie tradziku?? pzdr