Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka 987642

Bolące jajniki w czasie okresu ?

Polecane posty

Gość Agnieszka 987642

Mam na imi Agnieszka i mam 13 lat. Na poczatku stycznia dostałam pierwszy okres w moim zyciu.. Dziś dotałam drugi.. i mnie bolą jajniki ! :( bardziej lewy :( Czy wy dziewczyny tez tak miałyście lub macie ? Bardzo sie boje bo za bardzo nie wiem jeszcze o okresie.. Prosze o odpowiedzi... Z góry dziękuje ! ;)

Gość marionetka 29
Agnieszko, nie przejmuj sie, to ze bola cie jajniki podaczs okresu jest normalne, sa za to odpowiedzialne zmiany hormonalne. Pozdrawiam!

Gość Agnieszka 987642
marionetka 29 dziękuje ci bardzo za odpowiedz ! ;) Pozdrawiam! ;)

Gość Agnieszko powiedz
jaką masz budowę, wzrost, wagę? Bóle jajników często zależą od rozbudowanai i wzrostu dziewczyny !!!

Gość optional
mnie tez bola jajniki i wogole brzuch mnie boli bardzo. i mam takie troche rozwolnienie . mam juz uregulowany cykl bo mam 28 lat a cialge sie mecze. co miesiac to samo. za co ta kara?

Gość marionetka 29
ja tez juz zblizam sie do 30 i nadal cierpie niesamowicie podczas okresu tak, ze mdleje i zostaje caly dzien w lozku. Ale no-spa mi bardzo pomaga.

Gość optional
na mnie no-spa wogole nie dziala. najwyzej ibuprofen. ale musze duzo brac. zanim zazczelam lykac tabletki anty to wogole bylo koszmarnie. teraz jest troszke lepiej bo chociaz okres krotki - 2 dni najwyzej.

Gość Agnieszka 987642
nie miezyła dawno ! ;(

u mnie bolał jajnik podczas okresu - i miałam torbiel na jajniku... ale nie ma reguły - ty dopiero zaczynasz miesiączkować - ale przejdz się do gina...

Gość Agnieszka 987642
mi się zdaje ze to moze od .. masturbacji ? :( wiem ze w moim wieku to nie powinnam chyba..! ;/

Gość marionetka 29
ej no przestan, masturbacja jest czyms naturalnym i na pewno nie ma wpylwu na bole jajnikow.

Gość palce Ci odpadną
od masturbacji

Gość tomaszzz
mnie też bolą jaja , ale nie podczas okresu tylko jak dostane piłką

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..