Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodajnowy

Za piękna na przyjaciolke

Polecane posty

Gość dodajnowy

wiem to glupie, ale jestem raczej przecietna dziewczyna, a mam super przyjaciolke. na nieszczescie (moje ;)) to bardzo piekna dziewczyna. faceci szaleja na jej punkcie. ona sama sprawia wrazenie jakby ja to nie obchodzilo, ale od pewnego czasu po prostu zaczynam zle sie czuc w jej towarzystwie. kazde kazde wyjscie to tlum adoratorow a ja z boku. boje sie jej przedstawic kazdego faceta ktorego poznam, bo kazdy jest nia oczarowany. wiem ze to glupie, ale zastanwiam sie czy ta nasza przyjazn ma dalej sens. oprocz tego jest wszystko super, ale ten maly szczegol :(

Gość a jak wyglada

dziwne to trochę, w końcu to twoja przyjaciółka. Ja mam odwrotnie, bo lubię właśnie jak kolezanka jest ładna

Gość dodajnowy
wiesz, nigdy mi nie przeszkadzal jej wyglad. ale chcialabym w koncu sie zakochac, a nie mam jak. praktycznie czesto wychodzimy razem, kazdy facet ktorego poznam ze swoja przyjaciolka nagle traci zainteresowanie do mnie :( ciezko mi czasem powstrzymywac zazdrosc. a jak wyglada? zadna blondyna z duzym cycem. wysoka, szczupla, wlosy raczej krotkie , ciemne. z opisu niby nic. ale ma reguralne, idealne rysy twarzy chyba. piekne oczy, usta nos. tak jakby ktos dlugo siedzial nad nia przy stwarzaniu ;) (czasem sie z niej smiejemy z tego ;)) no ale niewazne wazne jest to, ze jest piekna, a ja zaczynam nabawiac sie kompleksow :(

Gość smooth criminal
To lecz swoje kompleksy. Przyjaciolke masz jedna, facetow jest pol swiata.

Gość dżagasi
rozumiem jak możesz się czuć kiedy wszyscy lecą na nią. ale pamiętaj, że to, że ona jest taka super, to nie znaczy, że Ty jesteś brzydka. poza tym możesz nadrabiać charakterem. najważniejsze to dbać o ciało, nieważne jakie by było i kształtować w sobie piękny charakter. obok pięknej ciałem nie przejdzie się obojętnie, ale pięknej charakterem się nie zostawi. ja myślałam, że jestem dobrym człowiekiem, a ostatnio okazało się, że nie :/ pisałam niemiłe rzeczy z koleżankami. teraz mam karę - zostawił mnie, bo to przeczytał :( :( :( wolałabym być brzydsza i mądrzejsza - wtedy nadal bylibyśmy razem :(

Gość vdcbvxzcbvzx
to ze przestaniesz sie z nia przyjaznic tylko dlatego ze jest ladna to po prostu jest glupie i dziecinne. Bo pamietaj ze taka przyjaciolke masz jedna a facetow jest wieeeelu...

Gość gjmhbdrtn
dlatego ja wole miec brzydsze kolezanki

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hahaahahah jestesci az tak zakompleksione ze wolicie sie nie przyjaznic z ladna dziewczyna:P

Gość też tak miałam
kiedyś i bardzo mi było przykro, jak na każdej imprezie ona siedziała otoczona wianuszkiem kolesi, a ja obok sama i wiesz co nie wiem czy dobrze ale przestałam z nią chodzić na imprezy i nie mówie, że wtedy otaczał mnie też wianuszek ale zwykle znalzł się ktoś kto okazał mi zainteresowanie

Gość ja Was nie rozumiem
czyli wg Was ladna dziewczyna ma byc przez wszystkich odtracana bo jest ladna?:|

Gość lorii
ja tez jestem za piękna na przyjaciółke i mam faceta przyjaciela;-P

Gość pikaczu444
Nie chodzi tutaj o zadne odtracanie. jezeli dziewczyna mimo swojej zjawiskowej urody jest w porzadku dla swoich przyjaciol, znajomych to na pewno tak nie bedzie. Gorzej jak jest tak w sibie zapatrzona ze swoja dajmy na to swoja przyjaciolke traktuje jak swojego slugusa i przydupasa

ja niestety bylam z tej drugiej strony. kiedys uslyszalam od swojej "przyjaciolki" ze nie mozemy juz dluzej sie przyjaznic, bo ona przeze mnie nigdy nie znajdzie sobie faceta :o bylo to na prawde przykre. teraz wole towarzystwo facetow niz pseudoprzyjaciolek :classic_cool:

Gość lorii
i tak 3maj Litle..:-D

Gość jgxfszjczjc
a jezeli jest na odwrot? i ta niby przyjaciolka traktuje ta dziewczyne jak swojego slugusa bo jej zazdrosci:/

Gość jgxfszjczjc
Little masz racje;p:)