Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bilans mojego zycia

Moje zycie to jeden wielki niewypal.

Polecane posty

Gość Bilans mojego zycia

Nie mam pracy, nie mam super wyksztalcenia, nie mam faceta a zblizam sie do 30-estki (dokladnie 29 lat). Odechciewa mi sie zyc, nie mam ochoty i sily na nic. Nawet jesc mi sie nie chce. Schudlam, wypadaja mi klaki, nie chce mi sie nawet posprzatac w moim zasyfialym mieszkaniu. Nie chce mi sie odbierac telefonu, wychodzic do kolezanek. Mysle o tym co stracilam, brakuje mi bylego chlopaka. Chyba znowu sie poryczne

oarnij się i wyjdź z domu - idź połazić po miejcach które lubisz i przemyśl sobie czy warto tak marnować czas -na takie gnicie ;)

Gość cytrynowka z cytryn
chlopaka nie masz, ale sa kolezanki!!! lepsze kolezanki od byle jakiego chlopaka :) dziewucha wez sie z garsc! zrob cos dla siebie, idz na zakupy, basen, do fryzjera, spotkaj sie z kolezankami na ploty, winko ;)

Gość Bilans mojego zycia
Ania- na dworze ziab, szaro i brudno. Mam ciezka glowe, nie moge za bardzo pozbierac mysli, nie wiem gdzie i od czego zaczac. Czuje sie strasznie samotnie i bezradnie.

no powiedzmy sobie prawdę, jednej trzeciej, a jednej drugiej , jak będziesz dalej pielęgnować stan depresyjny. Bum.

ja też byłam w dołku i swoje musiałam wypłakać... może Tobie też potzreba to wypłakać - nie ma niczego co normalnie poprawia Ci nastrój?

Gość eleonoraa3456
czuję się podobnie. mam zaczac niedługo nową prace i cholernie sie boje czy dam sobie rade w takim stanie;-(

Gość ja to samo moge powiedzieć
mam 26 lat i przegrałam swoją młodość, też nie mam pracy nie mam faceta... niczego specjalnego nie osiągnęłam, też zrobiłam bilans swojego życia i gówno, może i młodość przegrałam ale mam nadzieję, ze teraz będzie lepiej, pomału trzeba stawiać sobie wyznaczone cele, ja w tym roku planuję studia podyplomowe od października... własnie znalazłam nową koleżanke przez nk.. szukam pracy choć nic nie ma dla mnie na miarę moich ambicji.. w najgorszym razie będę musiała na kasie utknąć:O

Gość Bilans mojego zycia
Ja mam 29 lat, wiekszosc kolezanek ma rodziny, dzieci, prace. Ja ciagle czuje sie przegrana, nic nie osiagnelam w zyciu, cale dnie spedzam w mieszkaniu a moim jedynym towarzyszem jest moj kot no i komputer.. Do znajomych tez nie chce mi sie chodzic bo nie mam zbyt duzo do powiedzenia, zrobilam sie ponura i zamknieta w sobie, ciagle zamyslona i ospala. Ech do dupy sie czuje i juz

wiesz co ja też schudłam ważę 46 kilogramów:( ze smutku człowiek zjada swój własny ogon:(

Gość eleonoraa3456
ja mam 28 lat. nie moge znalescsobie miejsca w zyciu ani zawodowym ani prywatnym. mieszkam ciągle z rodzicami, nie mam faceta, jestem sama okolo 3 lat,zainteresowania nie wzbudzam wsród panów,chciałabym miec dziecko ale nie ma z kim mam znajomych ale imprezy nie wypełniają życiowej pustki. psa chociaz chcialabym miec ale rodziców dom a oni sie nie zgadzają.

ja nie chce miec faceta zaraz na dziecko, wolałabym mieć kogoś kto by przy mnie był i razem szedł przez życie:O

Gość Bilans mojego zycia
46 kg..? to bardzo duzo..Ile teraz wazysz? Ja wazylam 57 kg teraz waze 53. Czesto mam tluste wlosy i jak wychodze do spozywczaka to zazwyczaj w starych oblazlych kocia sierscia dresach.

Gość Bilans mojego zycia
Eleonora- a z jakiego miasta jestes? i czemu nie szukasz pracy? ja akurat nie mam jakis powaznych problemow finansowych (narazie) tylko czuje ze mam depresje i odechciewa mi sie zyc. No i na szczescie nie mieszkam z rodzicami ale sama na swoim.

Gość Bilans mojego zycia
Brat niedzwiedz- no wlasnie najbardziej sie boje tej wiosny. Slonce, dnie dluzsze, rozesmiane pary, ladnie ubrane i radosne dziewczyny. I wlasnie wtedy czuje sie jeszcze gorzej. To tak jakby w tym okresie wszyscy miebliby byc szczesliwi!

nie masz problemów finansowych? mieszkasz sama? masz koleżanki? to masz lepiej niż ja i się jeszcze użalasz, żenada:O

Gość Bilans mojego zycia
Nie mam problemow finansowych co nie oznacza ze jestem bogaczka. Uzalam sie bo nie radze sobie sama ze soba, mam prawie 30 lat a zadnych osiagnietych sukcesow. Nawet nei mam przy sobie mezczyzny ktory by mnie kochal. To nie jest wystarczajacy powod do uzalenia sie nad soba?

mam prawie 30 lat a zadnych osiagnietych sukcesow z duzo przebywasz na Naszej Klasie :P a tak na serio .. to za duzo sie porównujesz do innych ,to jest jakis priorytet dla ciebie ze ktos ma a ty nie masz ? Ktos ma feceta ...ktos inny go nie ma Ktos pracuje w w TVN 24 ktos inny w tesco ... Ni porownuj sie ,tylko zyj swoim zyciem a bedzie ci lepiej :D

Gość eleonoraa3456
wrocław mam prace prawie juz zalatwioną. tylko czekam na konkrety kiedy moge zaczac. boje sie bo jestem w kiepskim stanie nie wiem czy sobie poradze

Gość eleonoraa3456
zycze wszytskim szybkiego dojscia do siebie i duzo szcescia;(

Gość Bilans mojego zycia
Brat niedzwiedz- dzieki, ale ja juz przestalam patrzec na innych i to co maja. Zaczelam patrzec na siebie i przerazilo mnie to co zobaczylam. Ta nicosc mnie przytloczyla. Eleonora- tzrymam kciuki za ciebie, przynajmniej masz nadzieje na zmiane ,na lepsza zmiane

a ja mam 32 i tez pracy mieniałem dopiero od 3 miesięcy pracuje dziewczyny to w ogóle nie miałem jedynie to mam kompa

Gość eleonora3456
no ja tez mam tylko kompa tak na codzien. godzinami siedze na necie. dzis cały dzien przepłakałam. ciesze sie na mysl o pracy ale to jest trudna dziedzina i sie boje bardzo;( mam nadzieje ze jak juz zaczne to wpadne w rytm pracy i nie bedzie mnie już tak wszytsko dołowało pozdrawiam wszystkich