Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobia zenobia

Znacie tą zabawę z NK?

Polecane posty

Gość zenobia zenobia

Wybierz miesiąc w,którym się urodziłeś/aś. 1 - Pływałem w basenie pełnym wódki z 2 - Musiałem to zrobić z 3 - Przytulałem się z 4 - Zabiłem 5 - Nigdy nie całowałem się z 6 - Wydałem całe pieniądze z 7 - Paliłem z 8 - Spałem z 9 - Jadłem 10 - Kłóciłem się z 11 - Ożeniłem się z 12 - Usiadłem na Następnie wybierz dzień w,którym się urodziłeś/aś: 01 - z kotem 02 - z żydem 03 - Britney Spears 04 - z lalką 05 - z lizakiem 06 - moją dziewczyną 07 - z płytą CD 08 - z szczoteczką do zębów 09 - z koniem 10 - z moją babcią 11 - z własną dłonią 12 - z George Bushem 13 - z trawą 14 - z butelką whisky 15 - z moim najlepszym przyjecielem 16 - z gejem 17 - z kaczką 18 - z prezerwatywą 19 - z komórką 20 - z Świętym Mikołajem 21 - kilogramem zielska 22 - z nauczycielką 23 - z księdzem 24 - z krasnoludem 25 - z pająkiem 26 - z wielkanocnym jajkiem 27 - z striptizerką 28 - z moim chłopakiem 29 - z koleżanką z klasy 30 - z nauczycielką 31 - z prostytutką Wybierz kolor koszulki jaki masz na sobie: Biały - bo mam super cycki Czarna - bo widziałem że będzie super Czerwony - bo wypaliłem kilogram zielska Żółty - bo zjadłem kubek gówna Zielony - ponieważ mam kluski w nosie Brązowy - bo jestem dobry w łóżku Różowy - ponieważ grupka murzynów przekopała mi dupę Bez koszulki - ponieważ musiałem Niebieski - ponieważ nienawidzę Snoop-Dooga Szara - ponieważ nie mam nic w swoich spodniach Ultramaryna - bo kocham pływać Pomarańczowy - ponieważ ktoś mi zapłacił za to Różowa - Bo kocham Dode Kolorowa(conajmniej 7 kolorow) - Bo nie mogłem wytrzymać Kremowa - Bo nigdy nie byłem w szkole Fioletowa - bo jestem gejem Inne - ponieważ jestem z marsa

Gość nigdy nie całowałam sie
z kilogramem zielska bo wypaliłam kilogram zielska??? :p

Gość nigdy nie całowałam sie
idiotyzmy. 😴

co to ma byc? np urodzil sie ktos 8.12 Usiadłem na z szczoteczką do zębów :|

Gość dsfsf
a co wam to przeszkadza? Ja jestem po szkołach, mam znajomych w mniej więcej swoim wieku i na żadne cium cium sienie natykam. No chyba ze akurat znajdzie mnie smarkata córka kuzynki - ale tego były dwa przypadki. Oni niech sobie pisza serduszka i ciumki, co mnie to obchodzi i co mi to ma przeszkadzać?

środkowy palec zajmnij się czymś pożytecznym.

Gość phiii
przutulalam sie z moim chlopakiem bo wiedzialm ze bedzie super...

Gość tak takkkkkk
Wydałem całe pieniądze z George Bushem ponieważ jestem z marsa ? :o

Gość renetum
nigdy nie całowałam się z ksiądzem bo wiedziałam, że będzie super super...

Gość Miauuuuuuuuu
a ja spałam z butelką whiski bo wypaliłam kilogram zielska. ha haha ale śmieszne.

wydałam całe pieniądze z nauczycielką bo mam super cycki :O taaa jasne... lipne to :O

Gość tralalalallallalal
w czasie ferii dzieciom sie nudzi:D:D:D