Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krewetka16

bardzo kocham chłopaka ale jego waga POMOCY

Polecane posty

mój chłopak odżywia sie normalnie ma apetyt ma 18lat i przy wzroscie ok. 178 waży 56kg nie ma jescze normalnego zarostu wlosy łonowe i pod pacham ma. nie choruje na nic... u niego w rodzinie wszyscy sa szczzupli ale czy on przytyuje chociaz tyle zeby nie wygladal jak anorektyk?? bardzo go kocham :( prosze pomocy

Gość katerynka
niektorzy tak maja, jesli je normalnie i jest zdrowy to moze taka jego uroda.

Gość ekati
widziałam zdjęcia mojego męża z czasów kiedy szedł do wojska, był potwornie chudy... teraz po 15 latach to kawał przystojniaka..

dziki akiego wsparcia potrzebuje!! on wazy kilo wiecej ode mnie ma nogi chudsze ode mnie odsuwa mnie to od niego bo ja potrzebuje faceta wygladajacego jak facet ale za to on jest najcudowniejszy na swiecie i bardziej dojzaly od tego co wyglada jak prawdziwy facet

jakbym go rzucila byla bym glupia..... bo jest porzdanym facetem i traktuje mnie jak królową jest wspanialy i wspanialaym mezem bedzie

Gość ekati
mój Skarb bardzo zwiększył wagę po tym jak ja już jako zona zaczęłam mu bardzo dogadzać obiadkami.. a i kiedyś miałam bardzo chuderlawego sąsiada.. jak się ożeni to po roku przytył jakieś 15 kg..

Gość złośniczka
A mój chłopak tak samo ma szczuplejsze nogi itd. nie przejmuję się tym zwłaszcza, że ostatnio rośnie mu brzuch(nareszcie):) nie martw się to święta prawda,że po 20 mężczyźni zaczynaja nabierać wagi:)

Gość mirabella**
jak zaczełam sie spotykać z moim miśkiem to ważył 85 kg, teraz waży 98 i ta waga mu bardziej pasuje bo jest wysoki-190cm, poza tym jest się do czego przytulić. tak wiec dbaj o niego to napewno przytyje

Gość uppp
zaczynałem studia to miałem niedowagę. Teraz, 3 lata po studiach - lekka otyłość :D

mój ma 26 lat, 184 cm i wazy 60 kg i jego waga absolutnie mi nie przeszkadza a wrecz podoba mi się że nie ma spasionego brzuszyska ehh tylko zeby on to jeszcze zaakceptował

on tez siebie nie akceptuje:( i mowił mi ze wpada chyba w depresje:(((((:(:(:( jescze problemy rodzinne nie moglabym go zostawic onma tylko mnie:(

! on wazy kilo wiecej ode mnie ma nogi chudsze ode mnie odsuwa mnie to od niego bo ja potrzebuje faceta wygladajacego jak facet ale za to on jest najcudowniejszy na swiecie i bardziej dojzaly od tego co wyglada jak prawdziwy facet

Gość to proste.......
jak sie pod 30tke spasie to jeszcze zatesknisz :D