Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krewetka16

bardzo kocham chłopaka ale jego waga... POMOCY

Polecane posty

mój chłopak odżywia sie normalnie ma apetyt ma 18lat i przy wzroscie ok. 178 waży 56kg nie ma jescze normalnego zarostu wlosy łonowe i pod pacham ma. nie choruje na nic... u niego w rodzinie wszyscy sa szczzupli ale czy on przytyuje chociaz tyle zeby nie wygladal jak anorektyk?? bardzo go kocham prosze pomocy

on tez siebie nie akceptuje i mowił mi ze wpada chyba w depresje jescze problemy rodzinne nie moglabym go zostawic onma tylko mnie

jakbym go rzucila byla bym glupia..... bo jest porzdanym facetem i traktuje mnie jak królową jest wspanialy i wspanialaym mezem bedzie

ale po co rzucać za takie coś :o niech ma dietę z dużą ilością białka, niech ćwiczy, może trochę masy mięśniowej nabierze

był... powiedzili mu ze ma sie nie przejmować bo bardzo go" wyciągło w górę" a waga nie nadąża ale bardzo prosze o wsparcie osob co tez maily tai problem i wyszly z tego lub maja ..

nie chce go rzucac ale zwracam uwage na innych facetów;( a jak go widze nago to mnie oddala od niego nie pociaga mnie z wygladu:(

Są diety na przyrost masy plus ćwiczenia, może mu to zaproponuj? W internecie można wiele na ten temat znaleźć, a pozatym on na pewno ma jakies pojęcie o takiej diecie i ćwiczeniach bo faceci się tym interesują ;) niech pogada tez z kolegami, może wspólna siłownia... Są sposoby, z resztą dopinguj go żeby więcej jadł :)

Gość Agataaaannnnn26
a pali papierosy??

on wazy kilo wiecej ode mnie ma nogi chudsze ode mnie odsuwa mnie to od niego bo ja potrzebuje faceta wygladajacego jak facet ale za to on jest najcudowniejszy na swiecie i bardziej dojzaly od tego co wyglada jak prawdziwy facet

on je normalnie... je nawet za duzo jak na taka wagę a na silownie nie ma pieniedzy:(