Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutkowa ciocia

takie rzeczy są zastanawiające

Polecane posty

Gość ziutkowa ciocia

mam od 23 lat kumpele taką na dobre i złe( tak mi się wydawało )ale w naszym życiu pojawiły się zawirowania ja miałam inne poglądy na jej sprawy a ona inne niż ja na moje ,zaczeły pojawiać się zgrzyty chociaż starałyśmy się sobie jakoś pomagać,we wrześniu posprzeczałyśmy sie i zerwałyśmy kontakty ,i wiecie że po tej sprzeczce poczułam ogromną ulgę tak jak by zeszlo powietrze nie tęsknilam za koleżanką nie byla mi potrzebna ,ale od kilku tyg zaczelam o niej myśleć co u niej jak sobie radzi itd a wczoraj mimo ze nie jestem praktykującą katoliczką pojechalam na msze na drugi koniec miasta mieszkam w Warszawie, do kościoła w ktorym bylam w lecie z koleżanką ( szłyśmy i był impuls wejść i sie pomodlić) na mszy coraz to ona przychodzila mi na myśl . A dziś zobaczyłam ją w tramwaju ona mnie też ,zadzwoniłyśmy do siebie umowiłyśmy się na jutro ,boje sie że nie będzie tak jak kiedyś bo rysa została, ale mimo że w cuda i inne wianki nie wierze to wszystko wydaje sie dziwne

Gość fakt fakt fakt
ja mam czesto ze o kims mysle i ta osoba zadzwoni albo ją spotkam ,tez to jest dziwne