Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddrrugs

pomocy chodzi o zaliczenie semestru!

Polecane posty

Gość dddrrugs

jestem na 1 roku mam zaliczone egzaminy ale kolokwium nie i zaliczenia z jednego przedmiotu nie dostane dopoki nie zalicze kolosa ile razy moge sie poprawiac i do kiedy? mogą mnie skreslic?

Gość fbfbncvncvncv
zapytaj w dziakanacie pustaku albo poproś o regulamin !!! na kazdej uczelni jest inaczej

Gość ihigiv
a teraz w sesji nie mozesz zaliczac tego kola? u mnie jest tak ze cala sesje moge ganiac i wszystko zaliczac;)

Gość qwe2312
glupie pytanie.Pewnie ze studia prywatne. Na Panstwowe ida ludzie ktorzy potrafia myslec

Zaliczenie przedmiotu (kolokwia) są zależne przede wszystkim od ich prowadzącego - więc najlepiej zapytaj się właśnie jego/jej. Jedni pozwalają zdawać do skutku (aż do końca sesji można przychodzić prawie codziennie), inni podawają jeden konkretny termin. Panie z dziekanatu nie pomogą, w regulaminie też nie znajdziesz.

A co do skreślenia - raczej tego nie zrobią. Zazwyczaj jeśli nie masz zaliczonego przedmiotu to dziekan na Twój wniosek może zezwolić na warunkowe rozpoczęcie kolejnego semestru - wtedy albo w dodatkowym terminie musisz zaliczyć koło, albo tak się zorganizować, aby chodzić jeszcze raz na wszystkie zajęcia - tego jednak dowiesz się u Dziekana podczas rozmowy.

Gość dddrrugs
dzienne państwowa uczelnia a pytam bo słyszalam dwie opcje wlasnie ze mozna zaliczac do skutku a druga ze po pierwszej nieudanej poprawie komis fbfbncvncvncv ach pełniaku ;) qwe2312 żenada, podobno nie ma głupich pytan tylko głupie odpowiedzi