Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy pomocy

opera...kto sie zna i pomoże???

Polecane posty

Gość pomocy pomocy

Hej. Mam problem następujący.Mam zainstalowanąoperę i jak chce otworzyc jakies linki z roznych stronek (szczegolnie gazeta.pl) to wyskakuje taka strona i pisze tak "Próbujesz odwiedzić adres http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6233892,Kluzik_Rostkowska__Nie_jestem_tylko_paprotka.html, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę. Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo." Kurcze wkurza mnie to bo niektorych stronek nie moge w ogole obejrzec. Prosze pomózcie jak ktos sie zna:) Dodam ze net chodzi Ok,inne strony działają poprawnie:)

Gość pomocy pomocy
HALO...NIKT NIE POMOZE????

Gość pomocy pomocy
UP UP

może daj inny, bardziej ścisły tytuł tematu... bo ja np. myślałam, że pytasz o operę w sensie 'śpiewania' ;)

Gość napirek
też tak czasami mam . Najczęsciej jest to spowodowane jakimiś problemami u nich :D .Spróbuj za np godzinę a jak nie to upewnij się ,że na pewno dobrze został wczytany link czy coś w tym stylu > A TAK NA MARGINESIE HIP HIP OPERA !!!!!!!!!!!! :) :)