Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokie ambicje

co byscie zrobili na moim miejscu-studia

Polecane posty

Gość wysokie ambicje

otoz poszlam na zerowke malo umiejac i dostalam 3 ;/ gdybym sie nauczyla to pewnie lepiej by mi poszlo i co mam zrobic? Poprawiac to? Ludzie mnie wysmieja, takich ambitnych sie nie lubi ;/ zreszta moze mi sie podwinac noga i napisze nizej i nie wiadomo ktora ocene mi wtedy dr wpisze. Czy sie pogodzic i isc po wpis?

Gość ajajaja
jak jesteś ambitna i chce ci się uczyć to pisz jeszcze raz, a ludzmi się nie przejmuj

Gość ja tez czekam ale pewnie
a ja bym poszła poprawiać, lubię mieć dobre oceny :) warto poprawic, moze dostaniesz dzieki temu stypendium za wyniki w nauce w przyszlym roku akademickim? poprawiaj :)

Gość erterter
co ci z ocen?? nic.... co innego gdybys byla na medycynie... nie chcialabym zeby leczyl mnie trójkowy lekarz... u mnie na uczelni nie mozna sie poprawiac buuuu

szczerze mowiac mi nie chcialoby sie poprawiac...drugi raz sie uczyc tego samego- bez przesady, no ale jezeli potrzebne ci sa dobre oceny do stypendium to jak najbardziej popraw

z ocen to, ze ma sie je dla siebie i dzieki temu swiadomosc, ze cos sie umie poza tym srednia ze studiow liczy sie do dyplomu!!! bedziesz miala srednia 3,5 to nie obrobisz sie na 5 60% podstawy do wystawienia oceny z egzaminu dyplomowego to srednia ze studiow

Gość wysokie ambicje
a jak oni przeliczaja srednia z calych studiow wszystkie oceny biora razem?

Gość materdeju
ja bym poprawiala :] no ale ja chce stypendium :P

nie wiem , pewnie zalezy od uczelni, wszystkie oceny i przez ilosc ocen, albo srednia ważona z punktami ects, zalezy od szkoly. ale trzeba wiedziec, ze to jest wazne i zeby sie na koniec nie okazalo, ze ktos chce 5 a niestety nie moze bo sie uczyl na trojach