Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chętnie oddam

Szukam rodziny w potrzebie, której mogłabym oddać odzież, zna ktoś?

Polecane posty

Gość Chętnie oddam

Witam, ostatnio dużo przytyłam i posiadam paczkę rzeczy które nie są zniszczone, a w które ja już nie wejdę :( Może ktoś zna jakąś wielodzietną rodzinę, której mogłabym je podarować? Ciuchy są w rozmiarze 34, 36. Prosze o informacje o rodzinach w potrzebie. Wiem, że znajdą się ludzie którzy będą chcieli mnie oszukać, ale może znajdzie się ktoś kto zechce tak jak ja pomóc komuś bezinteresownie.

Gość Chętnie oddam
up

ja znam taką rodzinę i wiem że przyjęłaby i ogromnie by się z tego cieszyła. Jeśli chcesz naprawdę pomóc to podaję mój adres e-mail do korenspondencji. dothii11@wp.pl

ja oddalam ciuchy po synku do Kosciola, jest wiele rodzin wielodzietnych ktore potrzebuja pomocy wiec moze i Ty tam zapytaj?

Tak z tymże ja znam taką rodzinę co mieszka w małej miejscowości i tam o odzież z kościoła nie jest łatwo, bo ludzie po prostu tam jej nie oddają. do tego wiem, że dla małych dzieci brakuje im odzieży, butów itp

Gość Chętnie oddam
Dotii ja mam do oddania odzież damską. Napisz mi coś więcej o tej rodzinie na adres katarzyna1000@interia.pl

Gość Chętnie oddam
up

Gość jaa84
witajcie moi sasiedzi z naprzeciwka to bardzo biedni ludzie:(sami z mezem im pomagamy robimy zakupy itp, maja trojke dzieci jego zwolnili z pracy a ona nie pracuje bo najmlodsze dziecko ma 10 miesiecy, moj mail to brzoskwinka380@wp.pl

Gość dorotka0
ja mam kolezanke, ktora jest biedna i nie ma pieniedzy na ciuchy. Ma kilka rzeczy ale albo z lumpeksy albo od kogos.