Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie za wczesnie

nie za wczesnie??doradzcie prosze

Polecane posty

hej kobietki ostatnia @ mialam 25.12 dzisiaj ide na pierwsza wizyte do gina bo dwa testy pokazaly ze jestem w ciazy ....doradzcie mi nie za wczesnie na wizyte ..nie chce sie za wczasu martwic ze jeszcze nie zobaczyl zarodka:(

Gość za wczesnie......
za wczesnie umow sie na wizyte po 25.02 teraz serce moze ale nie musi byc widoczne, na co ci taki stres?

Idź od razu, niech chociaż potwierdzi ciążę, od tego roku wchodzi przepis: trzeba być pod opieką lekarza minimum od 10 tyg. ciąży aby potem dostać te 1000zł becikowego. Niech ci załozy kartę ciąży, będziesz spokojniejsza w razie w

agula masz racje spokojniejsza bede jak od samego poczatku bede chodzic do ginekologa i bede wiedziala ze jest wszystko dobrze .....dzisiaj mam dopiero na 17 wizyte wiec caly dzien przede mna jeszcze:D strasznie sie boje tej wizyty:(

Gość za wczesnie......
tylko potem nie zakladaj tematu: ratunku! puste jajo plodowe w 5 tc!

Gość za wczesnie......
to nie jest moje zyczenie tylko obserwacja, 2/3 dziewczyn panikuje na tym etapie nie widzac zarodka albo serca nikomu nie zycze takich odczuc bo badz co badz nie jest toprzyjemne dla tej ktora jest w ciazy wiem co mowie bo sama bylam przypadkowo na usg w 4 tc, bylo widac 2 mm pecherzyk (przy okazji wizyty mojej siostry). dobrze wiem kiedy serce moze sie ukazac, zarodek, bla bla bla ale jak zaczelam plamic w 5 tc to: 1. nie moglam sobie darowac ze tak wczesnie dalam sobie wsadzic sprzet, co poniekad moglo miec wplyw na plamienie 2. tysiac mysli, ze pewniezarodka nie bedzie, ze serce nie bedzie bilo oczywiscie zycze, zeby u ciebie szlo gladko ale zadalas pytanie kiedy - wiec npisalam zgodnie z prawda - za wczesnie poczytaj artykuly - kiedy zalecaja udac sie na 1 usg - nikt nie poleci ci przed 8 tygodniem