Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mnie chodzi

Pomóz mi to zrozumiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o mnie chodzi

Pracuje w pewnej firmie nie wazne jakiej ,mam kilka kolezanek duzo kolegow i do pracy przyszedl pewien chlopak ma 23 lata ja mam 19 ,najpierw myslalam ze zwraca na mnie uwage a le sie chyba mylilam,mam koleznake -rozwodka 31 samotna bez dzieci i ja nie umiem rozumic ani ona ladna przykosci przecietna a ja jestem szczupla mam ladne wlosy nie jestem brzydka a to wlasnie ja adoruje nie mnie a ona go olewa moze to go podnieca ze ona nie leci naniego chociaz wie bo mowila ze jej sie podoba,on nawet juz jej proponowac kawe a mnie nie ,mnie olewa jak mu mowie czesc to dopiero po jakims czasie mniezauwaza ,tylko za nia patrzy jak to jest mlody chlopak podrywa stare baby??????????????

Gość o mnie chodzi
I jescze dodam ze to chlopak za ktorymi wszystkie kobiety sie ogladaja ,styl ma super

Gość 3376764
Stare baby? Dziecko, ogarnij się:D:D:D

Gość ynjnjn
Ja wiem dlaczego on ciebie olewa: ma alergię na dziewczyny nie wiedzące co to znaki interpunkcyjne:classic_cool:

Gość krak z piotrkowa
hm.... może tak po żołniersku: nie każdemu mężczyźnie chodzi o pustą lalę do dmuchania :O

Gość Niepotrzebny mi pseudonim
Może dlatego, że ta "starsza" pani coś sobą reprezentuje, w przeciwieństwie do Ciebie.

Gość o mnie chodzi
Olewa mnie totalnie a wczesniej mi sie wyawalo ze ja mu sie podobam ,a ta koleaznka naprawde ja nie wiem co on w niej widzi chyba moze on choruy jest

Gość Niepotrzebny mi pseudonim
Chora to chyba Ty jesteś :/

Jeśli dla autorki 31 letnia kobieta jest "stara" to może dla tego chłopaka autorka to małoletnia siksa? A ten brak interpunkcji jest naprawdę cholernie męczący.

Gość mryziaaaaaaaa
masz 19 lat i juz pracujesz w jakiejs firmie ??????????? a jaką szkołę skonczylas???????? ja mam 20 lat i dopiero zaczynam studia!!!!!!!!!!!!!

Gość normalnie jak historia o mnie
niezupełnie identyczna, ale pewnych podobieństw się doszukuje;) Jestem po 30-tce. Jak pracowałam w pewnej firmie, to ewidentnie zauroczył się mną młody, 23letni mężczyzna. Fizycznie i mentalnie, również wzbudzał moje zainteresowanie, tyle, że jego wiek, stanowił dla mnie barierę na bliższe (być może intymne) spotkania poza pracą.

Gość rozyczka..
w jakiej firmie pracujesz??? jaką szkolę skonczylas??? ja tez tak chce bez studiow juz praca!! odpisz gdzie please!!!!

Gość firlutek
a ciebie krew zalewa ze oglada sie za ta troche niby brzydsza niz za Toba nie?Wcale sie nie dziwie ja tez bym nie spojrzal na tepe pustoglowie:)

Gość stare baby hehe
jak cie teraz nikt nie chce to bedac w jej wieku od razu sie pochlastaj:O

Gość DO normalnie jak historia...
skąd wiesz ze wogole chcialby sie z toba bzykac. nie rozumiem kosi, ktorym podobaja sie stare baby.

Gość normalnie jak historia o mnie
Pożądania w jego oczach, nie dało się nie zauważyć;) Zresztą...między Bogiem a prawdą, i on mnie w pewien sposób podniecał... tyle, że ten wiek...

Gość poza tym można studiować
i pracować jednocześnie

Gość jak to kto
mi sie wydaje ze za bardzo sie starasz a on to widzi. tak samo jak on cie olewa a ciebie to nakreca... wiec ty nie zwracaj na niego uwagi olewaj go totalnie, to moze os mu tam drgnie:D

Gość ewfdwefrweft
no pewnie ze trudno znalezc prace bez studiow! chyba ze to praca w biedronce??? autorka pewnie pomylila jakąs firme z biedronka :D:D

Gość jak to kto
ale Wy jestescie pojebani!

Gość ub30
widac ze jestes zazdrosna, to ze jestes szczupla i masz ladne wlosy , nie oznacza ze musisz sie podobac facetowi!!!!! smieszna jestes i tyle :))))))))))))))

Trudno znaleźć pracę bez studiów? No jeśli hrabiostwo bez doświadczenia życzy sobie na początek 5.000 netto, to masz rację, trudno. Normalni ludzie nie mają problemów za znalezieniem pracy płatnej +/- średnią krajową. Bez studiów. Tylko trzeba chcieć. W tym roku to się zmieni, fakt, będą zwolnienia. Ale mówię o stanie na koniec ubiegłego roku.

mało stanowczy - tylko jeśli 19-latka pracuje w "firmie" to pierwsze co przychodzi na myśl - praca biurowa, poważne stanowisko... większości ludzi tak to kojarzy...a co do płacy to nie napisała ile zarabia, bo może nawet na stażu gdzieś jest i ot - cała filozofia. oczywiście, że można znaleźć pracę, ale trzeba chcieć - gdybym nie znalazła obecnej, to nawet w tej biedronce na kasie bym mogła siedzieć - byle coś robić i nie mieć dziury w cv... ja miałam jako 20-latka praktyki w pewnej firmie, bezpłatne, ale to w ramach studiów...

Mam więcej lat niż 31 i często mi się zdarza, że adorują mnie młodsi. Autorko topiku-dorośniesz, to zrozumiesz:-) póki co, pociesz się, że masz jeszcze wiele lat na chłopaków takich i innych. A-i główna zasada-nie goń ich to sami przyjdą;) Mało Stanowczy-gdzie Ty latasz?? Tęsknię! :-)

Czarny nick - no zgadza się, dlatego mnie zdziwiło poruszenie, że jak 19 latka może pracować, i to bez studiów :O A to żadna filozofia.

Gość grypowniczka
jezu dziewczyno jaka ty jestes załosna nie dziwie sie ze cie olewa jak zadajesz takie głupie pytanie