Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zapytankooo

CZY ZAŚWIADCZENIE O KONTYNUACJI STUDIÓW Musi MI WYPISAC LEKARZ RODZINNY?

Polecane posty

Gość mam zapytankooo

czy moze byc inny jakis pracujacy w tym samym osrodku?

Gość a co ma lekarz do studiów
?

Gość mam zapytankooo
no własnie potrzebuje zaswiadczenie takie ze moge kontynuowac studia i dowiedzialam sie w osrodku zdrowia moim publicznym ze tylko rodzinny lekarz moze mi takie zaswiadczenie wypisac..czy to prawda?

Gość ja nic nie wiem
bo nawet do pojecia studiów niepotrzebne mi było zadne zaświadczenie.:P

Gość mam zapytankooo
szkoda kochane ze nie wiecie :( bo wolalam was zapytac ..bo nie chce isc do rodzinnego lekarza ..bo to matoł któy robi problemy z wypisywaniem skierowań zawsze i sie wszystkiegio czepia

Gość mi wypisał
mi wypisał pierwszy lepszy tylko musiał mieć pieczątke poradni rodzinnej, tzn prywatnie okulistka tego zrobić nie mogła, ale ginekolog w przychodni rodzinnej już bez problemu :)

to zależy do czego potrzebujesz to zaświadczenie. Jeżeli np. zaczynaszk olejny stopień studiów (uzupełniające mgr) to idziesz do lekarza i on wypisuje zaświadczenie żeś zdolna do podjęcia studiów ;) a jeżeli np. rodzice potrzebują zaświadczenia,że studiujesz (np. aby uzyskać pieniądze za wczasy pod gruszą,wakacyjny bonus;) ) to idziesz do dziekanatu i pani powinna bez problemu takie zaświadczenie wystawić.

Gość mam zapytankooo
do podjęcia studiów uzupelniajacych potrzebuje to zaswiadczenie :(

Gość mam zapytankooo
iwiczko kochana ale ja musze to zaswiadczenie uzyskac tylko od rodzinnego ..czy moze byc inny?

Gość ejsido
ze skierowaniami moze i robi problemy, ale tutaj chodzi przeciez tylko o podpisanie swistka, tak pro forma, przeciez badal ci nie bedzie. to zaswiadczenie, a nie skierowanie. idz najpierw do tego rodzinnego, powiedz w czym problem i ewentualnie pozniej sie martw jesli ci nie wyda.

To pewnie zależy od kierunku studiów. U mnie tylko od lekarza medycyny pracy przyjmowali zaświadczenia. Pewnie na innych uczelniach może być od lekarza rodzinnego.

Gość kjff776
od rodzinnego tylko

Gość martulkaaaaa
U mnie też tylko lekarz medycyny pracy dawał takie zaświadczenia. Zapytaj po prostu w rejestracji :-)

Gość studiuje medycyne i wiem
TYLKO RODZINNY

Widać jak Ty medycynę studiujesz:P Na medyczne kierunki tylko i wyłącznie lekarz medycyny pracy wystawia takie zaświadczenie, no ewentualnie lekarz rodzinny, który ma uprawnienia lekarza medycyny pracy:)

Gość ej matko matko
a na kierunek pedagogiczny jaki lekarz ?

Wiesz nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że możliwe że też jest potrzebne z medycyny pracy. Studia są nastawione na pracę z dziećmi, więc tu stan zdrowia jest ważny. No ale tak jak pisałam, to pewnie zależy od uczelni. Najlepiej zajdź do lekarza rodzinnego i zapytaj się, czy Ci takie zaświadczenie wystawi, a jeżeli nie to kto to może zrobić. To chyba najprostsze wyjście.

tak jak pisali ludzie powyżej-zalezy od kierunku studiów.Ja poszłam do rodzinnego (studiuję coś ala ekonomię :) ) i to wystarczyło.Wchodzisz,podpisuje,wychodzisz :)

Gość jajjjjjjajajajaja
mnie wystarczyło tylko zaświadczenie od zwykłego internisty (który nawet nie był moim lekarzem rodzinnym). studiuję medycynę