Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze bylo jzu to

jak reagowac na chamskie teksty facetow?

Polecane posty

Gość wiem ze bylo jzu to

kiedys mialam taka sytuacje siedze z facetem rozmawiamy podchodzi jego kolega i mowi do niego" no to kiedy Ci zrobi?":O jak reagowac na takie teksty?

Gość guuujs
Trzeba reagowac bo inaczej zobacza ze moga sobie pozwalac na coraz wiecej. On tym tekstem sprawdzal Twoja reakcjie, a poniewaz nie odpowiedzialas to licz sie ze beda sie one powtarzac coraz bardziej z jego strony. Cale towarzystwo straci do Ciebie szacunek, i koniec z tej znajomosci. Walcz o swoje i swoja godnosc! :) Gdybym ja byla w takiej sytuacji, na poczekaniu pewnie odpowiedzialabym: " no to kiedy Ci zrobi?" Co takiego? Dziecko? Nie no tak szybko chcesz uziemic kolege... hehehe Chyba ze gosc bylby naprawde chmaski to bym powiedziala cos wrednego ;)

Gość innnnnaaaaaaaaaaaa
co bys powiedziala? napisz:P a jak facet by odp nie dziecko a kiedy mu loda zrobisz?

Gość to można powiedzieć
a co taki wyposzczony jesteś że chcesz sobie popatrzeć?

Gość innnnnaaaaaaaaaaaa
a jak odpowie tak chce popatrzec?

Gość to można powiedzieć
to odpowiesz ze mu współczujesz bo koleś potwierdza że ma kiepskie życie seksualne

Gość ja bym się nie martwiła
tekstem tej żałosnej kutasiny ale raczej brakiem reakcji twojego faceta. bo jeśli nie zareagował to chyba pora zakończyć znajomość z tym panem. niech mu koledzy robią.