Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marteeeczka

Jaki rozmiar nosza dzieci Dwuletnie?

Polecane posty

A dokladnie chodzi mi o rozmiar kurtki(kombinezonu) na zime.Sa teraz przeceny odziezy zimowej i chcialabym kupic, ale nie wiem na jaki rozmiar. Stad pytam Was:-)

a teraz ile ma twoje dziecko i jaki nosi rozmiar?

Gość trefe
86cm i wiecej

moj nosil jakos 98-104 zalezy jakiej firmy np mariquita czy coccodrillo wypadaja o wiele wieksze

na moja 92 jest lekko za duzy... zreszta to zalezy od firmy ale tak 86-92. ubranka z cherokee jej kupuje na 12-18 bo sa tak duze

Nasze z tamtego roku jedna ma 98 a druga 104 (ale ta na 104 jest zawyżona)

Gość trefe
98cm to 3latek

coreczka ma teraz prawie 14 m-cy, w grudniu bedzie miala dokl. 2 lata. Teraz nosi rozmiar 86-92. E to z waszych rozmiarow widze, ze niewielka bedzie roznica w rozmiarach. Myslalam, ze juz trzeba bedzie ok 140... WLasnie z Cocodrillo chce kupic kombinezon.

Gość trefe
140-150cm mają dzieci komunijne

mysle, ze jak kupisz 92, to bedzie OK. moja corka ma ponad dwa lata, a juz drugi sezon nosi kurtke zimowa na 86.

marteczka mój chrześniak będzie mieć w czerwcu 4 lata i bluzki ma kupowane na 122

jak to dobrze, ze Was popytalam. To chyba zdecyduje sie na 98...tak mi sie kalkuluje, ze bedzie dobra. Jeszcze na zywo obejrze i zdecyduje.O ile jeszcze rozmiar ten bedzie!

ja bym na zapas nie kupywala bo nie wiesz ile cI CORKA urosnie, moj maly ma teraz 13mcy i ma kombinezon na 92 i jest ok, mam nadzieje ze dociagnie do konca zimy w nim, a na jesieni nosil kombinezonna 80 :/ wiec urosl duzo, wiem ze w drugim roku zycia dzieci juz tak nie rosna ale...

albo przymierz jej ta sama kurtke w aktualnym rozmiarze corki, bedziesz mogla mniej wiecej ocenic jaka rozmiarowke ma ta firma i jaka kurtka bedzie dobra na 2 latka.