Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujdatobujda

co sądzicie o tym filmiku?

Polecane posty

Gość bujdatobujda
Powtórka linku - oby wkleiło sie lepiej: http://www.onet.tv/28962,2996,1,4505982,1,1,0,0,wideo.html

Gość bujdatobujda
A sprawdźcie sobie - biedna dentystka 2 lata opędzała się przed bezrobotnym adoratorem... w końcu go przymknęli chyba... a jak wyjdzie? Może ją ciupnąć , nie? Odważna dziewczyna Brawo dla dentystki... Gorzej jednak jak wyjdzie....

Gość bujdatobujda
i to jest takie depresyjne, że jedna osoba się zakochuje, jest gotowa zrobić wszystko, a druga osoba - no akurat nie ten przypadek - ale wykorzystuje wszystko, unieszczęśliwia tego biedaka, co sie w niej zakochał, okrada rodzinę. Co to za kara boska taka miłość, nie? Przekleństwo jakieś, że się to nie rozpadnie :(. Takie życie... ktoś bezdomny bo jakaś jędza coś tam knuje - tyle. :(

Gość bujdatobujda
też macie tak w rodzinie, że was okradają, nie odzywaja się do was, traktują jak downa? Ze was wszyscy zdradzili i oszukali? Macie tak? Ze wszyscy z was drwią i się śmieją. W pracy beznadzieja od dawna. Ze w sumie wszystko musicie zaczynać od początku przez bandę świń i świrów i trzeba się pogodzić, ale ZAAKCEPTOWAC to czy należy wręcz takie pytanie, nie? Moim zdaniem NEVER. jedyna odpowiedź dla złodziejskich zamężnych bezdzietnych kurew wiejskich na dodatek. Choćby i po studiach :(

Gość bujdatobujda
ale powiem wam jakbym miała żyć tak jak te wszystkie wzory , które tu mam to cieszę się, że zostałam sama w życiu bo to są wszystko takie antywzory, że matko święta. Może ja tez nie jestem najlepszym wzorem, ale te antywzory mie tak urządziły - głupie to wszystko jak stołowe nogi jak dla mnie, w głowach siano i rżenie konia no to co mogło mi wyjść w życiu? I nawet mi już szkoła nie wyszła. Nie wiem. Więc to jest powód do radości jakoś, że nie jestem sama dla siebie ANTY wzorem. Może trudno to zrozumieć, ale nikomu życia nie zniszczyłam, do piekła przeze mnie nikt nie idzie, nikogo nie unieszczęśliwiam zanadto, a że mnie się STALA KRZYWDA to nie ...tego nie ma wcale. uważam , ze jak się wyniosę to umrę i bardzo dobrze. tu i tak chodzą same żywe trupy :( jak dla mnie... :(

Gość bujdatobujda
w ogóle żałuję ostatnich 4 lat . Mogłam być trochę młodsza, ale cóz...jak świnia na świni to co zrobić. Zrobiłam sie stara i tyle. A niepotrzebna to byłam zawsze. Może na pokaz to jeszcze, a tak? A tu mi niedobrze już wręcz. Same świnie, szuje, gnidy - jajka od wszy. Obrzydliwość. Ale czuję, że nadejdą jaśniejsze dni i jeszcze spotkam normalnych ludzi, a nie takich złodziei leśnych. Oby już tu wszyscy wymarli. Tacy ludzie głupi i wredni :( Kłamcy, oszuści, świnie, wredziole. OBRZYDLIWCY :(

Gość bujdatobujda
do którego sądu mam iść, że jakieś niedorobione umysłowo ludzie zniszczyły mi 4,5 roku życia bo postanowili ożenić jakiegoś niedorozwoja umysłowego szkolnego , któremu mamusia robotę załatwiła (nauczycielka). No i przez to ja nie mam pracy bo nie mam brzucha. Boże - dzwonić za kimś po to, żeby kogoś swatać kto ma kłopoty straszne jeszcze to trzeba być POJEBANYM W CZEREP. To trzeba być gnida polską własnie zapitą w łeb. Bo tak mi to wygląda :(. I co sądzić o tym społeczeństwie, ludziach, jak tu dobre słowo powiedzieć? Da się? Jak można????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!