Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina 24_84

Kto ma ślub tego dnia co ja? 18 lipiec 2009

Polecane posty

Gość Arterius
My mamy, tydzien wczesniej to chyba nie mozemy sobie pogadac :P W czym mozemy pomóc?

Skoro tydzień wcześniej o nie mamy o czym gadać ;) żartuję oczywiście :) Nie potrzebuję pomocy,tak chciałam pogadać na jakim etapie przygotowań są inne pary. Macie już stroje,obrączki?

Gość Arterius
Obraczki kupilismy jakies dwa miesiace temu, moja narzeczona ma juz wybraną sukienke, Ty masz? jesli nie, to do roboty, moja narzeczona ma najblizsza przyniarke w czerwcu, czyli tuż przed slubem. Ja garnitura nie mam, bede go szukal za jakies dwa miesiace. Nie chce teraz kpowac bo sie jeszcze okaze ze przytyje albo schudne to co wtedy? Oczywiscie takie rzeczy tak orkiestra, sala, kamerzysta, tort to juz od dawna mamy. Jesli zemierzacie chodzic na nauki pierszego tanca to to juz ostatni dzwonek zeby sie gdzies zapisac, pozniej w miesiac czy dwa nie nauczycie sie ladnie ukladu. Jestesmy wlasnie na etapie wybierania zaproszen, tzn. wzor wyralismy teraz ustalamy szczegoly wnetrza zaproszenia, tj. tresc, obrazek i personalizacje. Pewnie mi cos umkąło, wiec napis co jeszcze chcielibyscie wiedziec, bo moze My tego jeszcze nie zrobilismy :) A jak u Was w przygotowaniami?

Gość macie już tort
a nie zepsuje się przez ponad 5 miesięcy??!! zamroziliście go?

Gość Arterius
Tak, zamrozilismy, podobnie jak kamerzyste...

Arterius jestem pełna podziwu,widzę że jesteś poważnie zaangażowany w przygotowania,mój facet trochę mniej się do tego przykłada. My podobnie jak Wy mamy już salę od 1,5 roku, kamerzystę,fotografa,obrączki odbieramy 20 lutego,ja suknię już mam zamówioną choć cały czas się zastanawiam czy to jest właśnie ta :( Mój narzeczony podobnie jak Ty ma skłonności do tycia i chudnięcia dlatego garnitur dopiero w czerwcu kupimy. Trochę jeszcze zostało do załatwienia,a ja już nie mogę sie doczekać :)

Gość tulipanek84
kto ma jeszcze slub 18 lipca jest marzec a ja mam tylko sale i obraczki