Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wasze dzieci

jak wasze male dzieci wyrazaja wam milosc?

Polecane posty

Gość czy wasze dzieci

ciekawi mnie jak jest u innych, jaka jest tego czestotliwosc itd moja corka ma 21 miesiecy i kilkanascie razy dziennie rzuca mi sie na szyje, caluje po rekach, ramionach no gdzie sie da.. i takimi maslanymi oczkami mowi np" mamuniu uwielbiam cie".. albo "jestes piekna, idealna" rozwala mnie tym maksymalnie i poprostu szaleje na jej punkcie i bez tych wyznan.. a one??(wyznania oczywiscie) coz.. sprawiaja ze mi odbija i mam ochote moja corke poprostu zaprzytulac !

Gość sielankaaa
moj 2 letni syn jeżeli mu nie pozwalam to bije mnie, rzuca we mnie zabawkami, wali czym popadnie.

Mój też jest ,,kochliwy " :D Non stop całuje mnie w rękę jak dżentelmen :P ,daje buziaki,rzuca się na szyję i przytula. Jest to bardzo miłe ale niekeidy męczące (zwłaszcza jak się spieszę do pracy a on musi mnie całą wycałować :D) A jak nie mogę się do niego przytulić itd to ,,przesyła" buziaki

Gość czy wasze dzieci
mialam ten etap kilka miesiecy temu corka bila mnie za kazdym razem gdy cos bylo nie po jej mysli, reagowalam maksymalnym spokojem, lapalam ja za reke i mowilam ze tak nie wolno i ze mnie to boli... po 3 miesiacach kosnekwentnego lapania za reke jej przeszlo

Gość malwinkaaa
mój nie bije, zato zaczyna płakac i krzyczec jakby nie wiem co sie stalo. po czym jakgdyby nigdy nic zajmuje sie innymi sprawami. dzis mi dopiekł tym piskiem i płaczem.

Gość sdrg
moj nie spełna 2 latek tez mnie bije jak sie wkurzy:-( no ale taki etap nadszedł to tez mu cały czas tłumacze ze nie wolno hm??? ciekawe kiedy jemu to przejdzie?:-)