Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajaja

Moj reportaz na polski. Ocencie prosze

Polecane posty

Gość jajajajajajajajaja

Na poniedzialek do szkoly mam napisac jakis debilny reportaz, a zaczelam go pisac juz dzisiaj bo jestem bardzo cienka z j.polskiego i napisanie takiego czegos to naprawde bardzo duze wyzwanie :p Temat i troche tresci podpatrzylam z kafeteri: "Zajecia pozalekcyjne- przyjemnosc czy obowiazek" Tenis, nauka jezyka obcego, szkola muzyczna, balet oraz kólko plastyczne. To tylko niektore z listy zajec pozalekcyjnych jakie oferuja szkoly, domy kultury oraz kluby zainteresowań. Dla jednych takie zajecia sa przyjemnoscia, miejscem gdzie spotykaja nowych ludzi i moga rozwijac swoje zainteresowania. Innym nie sprawiaja one zadnej przyjemnosci i chodza tam tylko i wylacznie z obowiazku. Zapytalismy kilku uczniow co sadza na ten temat. Jak narazie to mam tylko tyle. Taki jakby wstepik ;pp I teraz chce napisac o jakiejs dajmy na to ani ktora rodzice zmuszaja do chodzenia na zajecia i nie ma na nic czasu, o tomku ktory nie chodzi na zadne zajecia i jest gites i o gosi ktora chcialaby chodzic na zajecia ale jej rodzice nie pozwalaja bo ma zle oceny w szkole. Jak myslicie czy taki temat reportazu bedzie dobry? I czy to co wogole mam zamiar napisac mozna nazwac reportazem? Czy ten moj wstep bedzie dobry? Jak macie jakies pomysly to prosze pomozcie bo musze to w miare dobrze napisac :)))

Gość aaaadvgdsgds
trudno napisac cos sensownego na tak debilny temat

Gość jajajajajajajajaja
aaaadvgdsgds

Gość jajajajajajajajaja
do tego na gorze :P Jak masz jakis inny pomysl to mow ;) bo to jedyne co mi przyszlo do glowy. Z reszta jakbym napisala na jakis powazniejszy temat to polonistka by mi nie uwierzyla ze to ja pisalam xDD Z reszta nawet bym sie nie podjela czegos trudniejszego ;p