Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna wajskowska

czy moge sie podobać mężczyznom jeśli

Polecane posty

Gość zuzanna wajskowska

mam rozmiar 40 ? i nie jestem wysoka bo niektórzy mnie podrywają i nie wiem dlaczego.

Gość aaaadvgdsgds
ja mam 40-42 162cm i nie jestem chudzielcem ale mam sliczna buzke fajne cycki i faceci lataja za mna:) i niech mnie najada,ze tucznik :>

Gość zuzanna wajskowska
a to fajnie :-)

Gość aaaadvgdsgds
nie wiem czemu mowi sie,ze faceci wola tylko szczuplaki jakos ja mam troche ciala, brzuszek troszke okragly, lubie zjesc a faceci naprawde lataja za mna

Gość ghbnt
tak, tak, powtorz to sobie jeszcze ze sto razy a moze uwierzysz naprawde :)

Gość aaaadvgdsgds
a np beyonce jest przy kosci ale ma piekna twarz

Gość aaaadvgdsgds
smieszy mnie to, jak ma sie ladna twarz to naprawde mozna zobaczyc wianuszek facetow wokol siebie:) mam dosc duzy biust, ciemna oprawe oczu, dlugie geste proste wlosy i choc nie jestem niska(nadrabiam wysokimi szpilami-ok.10cm)i mam dupcie (ktora jest okragla i kreci facetow nie mam kompleksow. Lubie swoje cialo.

Gość zuzanna wajskowska
jak ostatnio w tv udzielała wywiadu Sędzia Anna Maria - ta z tvn to sie pochwaliła że ma rozmiar 34 :-( a Mołek powiedziała, że to coś wspaniałego, taka cudna kobieta z extra rozmiarem popadłam w kompleksy nonsens a Sędzia powiedziała że trzeba mieć pasję sportową w życiu to wszystkie miałyby takie rozmiary :-( głupia cipa sie dowartościowała

Gość aaaadvgdsgds
jestem w typie urody kim kardashiane(nie wiem czy tak sie pisze nazwisko tej kobiety). ladna buzia to podstawa cialo nie musi byc super szczuple musi byc estetyczne, tzn.zero rozstepow, zero cellulitu

Gość aaaadvgdsgds
a nie przejmuj sie... kiedys mialam kompleksy, teraz mam wyjebane. Nie bede sie katowac dietami, jestem jaka jestem i nie ma co sie zamartwiac.

Gość zuzanna wajskowska
ja mam jędrne ciało ale mam okrągłą pupę i cycki :-)

Gość aaaadvgdsgds
ale czemu mam miec kompleksy, czy trzeba byc narcyzem by lubic siebie? u nas w polsce to jest jakas sztuczna moda na bycie meczczenicami jak nie ma sie rozmiaru 34/36.

Gość aaaadvgdsgds
owszem brzuszek moglabym zrzucic :/ ale to kobietom b.kobiety z szczupla sylwetna sie podobaja, mezczyzni wola takie z cialkiem sexownym

Gość dsssddddddddddd
zatanawia mnie ile wesołowska ma wzrostu i jaki biust ja mam 70-D, E i za chiny nie wejde w 36 :O

Gość aaaadvgdsgds
plaszczaki wejda w 36 bluzke ja bym w zyciu moich bimbałków nie wcisnela

mezczyzni nie lubia GRUBYCH.. a rozmiar rozmiarowi nie rowny. Mam kolezanke ktora nosi 40 bo jest wysoka, ma dlugie rece i nogi a jakbyscie ja zobaczyly to........... szczypiorek jakich mało.

Gość hehehehheheheheh
mi to wesołowska wcale sie nie podoba!!! za długie włosy ma na ten wiek i smiesznie wygląda z tymi bialymi wlosami:D w tym wieku:D

Gość zuzanna wajskowska
:-D ja też mam takie kule że nie wcisne w 36 wesołowska to ta sędzia ? obydwie z Mołek lansują taki wzór kobiety - mała, chuda ,bez cycków, najlepiej żeby wyglądać jak dziewczynka 10 lat co jeszcze nie miesiączkuje

Gość aaaadvgdsgds
dokladnie daka decha z przodu plecy z tylu plecy jest aseksualna a gdzie ona pupe ma jakas taka plaska ta molek za chuda jest a sedzina brzydka twarz ma:)

Gość hehehehheheheheh
mołek ładna jest ale sedzina brzydoota