Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TokSTS

4 miesiace po ślubie i wszystko sie rozpiepsza

Polecane posty

Gość TokSTS

MAM 20 lat malego synka i cztrey iesiace ejstem po slubie.Niestety wszystko z dnia na dzien lega w gruzach.Żona wciaz skarzy sie an to ze nie odpowida jej moje miejsce pracy -teatr ,od dawna wszystkie pasje sztuka kultura kolekcjonerstwo odeszly do lamusa nie amm na to czasu;pomimo tego iz to ja na nas zarabiam wciaz slysze ze nic nie osiagnolem i nic nie przeskoczylem,nie potrafie o nic zadbac i pewnie tak jest w jakims stopniu nie jestem w stanie tego ogarnac odrazu ale nie zaniedbalem ich ani jeden raz...natomiast ona twierdzi inaczej.Do tego uwaza iz co tydzien kazda kobieta pwinna dostac pieniadze na swoje wydatki np 200 -300 zl ze wzgledyu na to ze ja na to nie przystawalem znalazla sobie prace w nocy na dyskotece...jakby tego bylo malo jestem zmuszany do slubu koscielnego jestem tylko po cywilnym a to wbrew moim przekonaniom.I co robic?

Gość bylo nie robic dziecka
z byle kim i za wczesnie

Gość nie daj sie wrobić
jak potrzebuje na własne wydatki to trzy miechy na malucha i do roboty(sorry ale trwa macierzyńskie) -zdanie kobiety

Gość TokSTS
Nie prubuje robic z siebie aniola... nie ejstem nim ale nie potrafie z glowy wywalic swoich planow zycia i pasji teatru etc. Ciesze sie i kocham swojego syna,jestem z niego bardzo dumnyi Ją również ale naparwde nie potarfie ja zrozumiec co takiego jets wmlodej kobiecie która wmawiajac mi ze niszcze jej zycie bo mam za malo kasy i nie decyduje sie na zakup auta tylko w wieku 20 lat kupuje antyki,niszcy moja psyhike i chec obcowania z nia.Nie potarfi zrozumiec ze mnie to obraza tzn zle sie z tmy czuje kiedy ona pracuje na duskotece w nocy zmuszajac mnie ejdoczesnie zebym zostal z synem i nic nie planowal kiedy odmowilem raz uslyszalem "CO z ciebiebie za ojciec wlasnym dzieckiem nie chcesz sie zajac.Nie sraj wyzej niz dupe masz" Jak z nim nie zostrajez to pakuj sie i sie wyprowadz. Nie wiem co robic z tym nie ardze sobie kompletnie chcoaiz jestem facetem :( Moze to ja przesadzam? Przepraszam za slownictwo.

Gość probowalam kilka razy
nic nie zrozumialam z twojej wypowiedzi, jedynie ze laska chce, zebys odpalal jej dole na wlasne wydatki. ty kupujesz antyki, ona zajmuje sie dzieckiem i domem, oboje pracujecie, tyle ze ona powinna w domu, ale skoro ty jej opieki nad dzieckie, gotowania, sprzatania i calej reszty nie traktujesz jako prace i wklad wlozony w rodzine to twoj problem... ona opiekujac sie waszym dzieckiem z wielu rzeczy musi zrezygnowac, nici z normalnej pracy, pewnie i ze studiow, a ty "realizujesz swoje pasje"... jak sie nauczysz skladnie pisac, a nie wylewac z siebie taki belkot to moze lepiej ci odpowiem:)